Rani radovi sina Dragana: Evo kako je otkinut od života vileneo po kafanama! (VIDEO)
Foto: Print Screen Youtube/ BVKoss

Haos

Rani radovi sina Dragana: Evo kako je otkinut od života vileneo po kafanama! (VIDEO)

Kad sin Dragan pusti ručnu desi se neverovatna promena, on postaje Shokan Tan
Objavljeno:

I ako je Nenad Okanović negirao optužbe da se drogira kada je izbačen iz jednog kluba u Mađarskoj zbog droge, pamtimo i njegove druge poročne incidente kao što je "nalivanje" alkoholom na obeležavanju rođendana Danila Bate Stojkovića, kada je i sam rekao novinarima da je baš pijan.

foto: Dado Đilas

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Njegovi radovi još sa akademije pokazuju da je zaista vodio buran život, sa pola obrijane glave, ofarbanim licem, pravio je priloge po splavovima, noćnim klubovima, osim na youtube-u ovi snimci nisu nigde drugde emitovani, a čak ni tamo ne možete da ih pronađete ako ne znate šta tražite!

U snimcima pod imenom "Fantom ShoKan Tan u potrazi za mozgom" možete videti Nenada i kako peva narodne hitove poput "Plakala je", ali i ono što je najzanimljivije, ljubio se sa nekom nasumično izabranom ribom u klubu. Jednom rečju bahanalije!

foto: Printskreen/youtube/BVKoss

Da li je na nečemu, to je na vama da procenite, ali garantujemo da mu je neko tada rekao da će postati sin Dragan, fantom Shokan Tan bi se šokirao ili otreznio, kako god.

Teško je izabrati neke snimke jer ih ima dosta, pa vam preporučujemo da krenete da gledate ovo lagano uz neko piće ili šta god po vašem izboru!

(N.Atanacković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.