IVA GRGURIĆ ŠOKIRALA SVE NOVIM SILIKONIMA! Došla u emisiju BEZ BRUSHALTERA, grudi ISKOČILE! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

vrela!

IVA GRGURIĆ ŠOKIRALA SVE NOVIM SILIKONIMA! Došla u emisiju BEZ BRUSHALTERA, grudi ISKOČILE! (FOTO)

Pobednica rijalitija Zadruga povećala grudi, pa ih "prošetala" u dekoltiranoj haljini

Objavljeno:

Iva Grgurić nakon izlaska iz Zadruge 3 imala je nekoliko estetskih intervencija. Uradila je nove zube, a navodno i korigovala vilicu i dodatno dopunila usne. Ona je potom još jednom posetila plastičnog hirurga, ali ovaj put kako bi stavila veće silikone u grudi.

Pobednica pomenutog rijalitija gostovala je u emisiji "Pitam za druga" gde se pojavila u crnoj i kratkoj haljini, a niko nije mogao da skrene pogled sa dubokog dekoltea.

Naravno, i novih silikona!

foto: youtubescreen

"Ja sam 2014. godine prvi put stavila silikone. Pre sedam godina sam stavila oko 320 kubika, ali sam morala i htela da promenim. Odlučila sam da stavim broj veće i htela sam da malo promenim oblik, bile su anatomski oblik, a sada sam stavila okrugle. Nisam se pokajala kad sam prvi put uradila operaciju. Tada nisam mogla da stavim veće, jer imam takvu kožu. Posle godinu dana mi je doktor rekao da mogu da povećam, ali to tada nisam htela. Nisam želela da preterujem. Sada sam rekla doktoru da samo ne želim da izgleda degutantno. Filip zna da je to bila moja želja, podržava me u svemu. Ne mrda iz stana, pored mene je, diže me, vodi u toalet. Tu je za mene kad mi je najpotrebniji, dokazao mi je i sada koliko me voli", rekla je Iva nakon operacije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.