KAKAV PREOKRET! Voditeljka Pinka je živela u oronuloj kući, a sada je ostvarila svoj san i IMA HOTEL NA MORU
Foto: RTV Pink printscreen

DIVNO!

KAKAV PREOKRET! Voditeljka Pinka je živela u oronuloj kući, a sada je ostvarila svoj san i IMA HOTEL NA MORU

- Kad smo se uselili, kuća je bila u sivoj fazi. Niko u njoj nije živeo i nije izgledala ni približno ovako - rekla je voditeljka

Objavljeno: 10:01h

Voditeljka informativnog programa na televiziji Pink, Tanja Rađenović, sa porodicom nekada je živela u oronuloj i trošnoj kući, a sada su ona i njen suprug ostvarili san i imaju hotel na moru.

Tanja je ispričala da je kuća, u kojoj sada živi sa suprugom Petom i ćerkama Teodorom i Anđelom, izgledala potpuno drugačije, a jednim delom bila je i nezavršena.

- Kad smo se uselili, kuća je bila u sivoj fazi. Niko u njoj nije živeo i nije izgledala ni približno ovako. Gornji sprat bio je potpuno nezavršen, a ovo što je sad Petrova radionica u dvorištu, bila je najobičnija šupa - ispričala je ona jednom prilikm.

- Svuda je bio beton, neka travuljina i blato. Ali nama se dopalo mesto. Sređivali smo malo-pomalo. Meni je ovo raj. Ključ u ruke, za tri minuta sam u centru. Čuješ ptice. Sad će i kokoška da se oglasi, mislim, ako snese jaja... - ispričala je voditeljka tada.

Nakon sređivanja Tanja i njena porodica žive u kući iz snova, a uspeli su i da kupe mali hotel na moru i ispune sebi veliku želju.

- Najbitniji događaj koji mi je obeležio proteklih pet godina je da smo moj suprug i ja konačno ostvarili san da imamo mali, preslatki hotel na moru, to nam je bila želja - rekla je Tanja prošle godine.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.