LEGENDARNI PELE ISKRENO O PREDRASUDAMA! Glumac OTVORIO DUŠU pa rekao o njima OVO!
Foto: youtubescreen

BRAVO

LEGENDARNI PELE ISKRENO O PREDRASUDAMA! Glumac OTVORIO DUŠU pa rekao o njima OVO!

Glumac Dragan Petrović Pele godinama gradi uspešnu karijeru, a sada je za Blic otkrio da se suočio sa brojnim predrasudama.

Objavljeno:

“Naravno da sam se susretao sa predrasudama, tada jedino možete da ćutite i da budete strpljivi, i to će da nestane. Šta da radite, ljudi pričaju svašta, oko nas je stalno ogovaranje, mnogo volimo to. Meni je to simpatično, ja to tako doživljavam, ne ljutim se baš puno, ne zameram. Razumem ljudsku potrebu da to rade, naročito kad im je teško, kad ne mogu da podnesu svoj život, svoju ličnost. Ima ono do podne mrzim sebe, a od podne ceo svet. Nije to ništa strašno, to je ljudski, ali bismo mogli da se popravljamo malo, ipak je 21. vek”, rekao je Pele za pomenuti medij.

foto: Damir Dervišagić

“Imamo toliko informacija oko nas, zatrpani smo njima, mogli bi malo da selektujemo te informacije, da pažljivo biramo ono što nam prija, ono što nam ne odgovora da odbacimo. Treba da se dogovorimo sa sobom ko smo, ali svako pojedinačno. To je jako važno, to je mukotrpan proces i težak. Vekovima smo radili na tome da uopšte ne želite da se upoznate sa svojim bićem, e sad je došlo vreme da priznamo svoje slabosti, ali i vrline. Naravno, isto tako treba da prihvatimo celokupno svoju istoriju i da se ponosimo njome, da budemo to što jesmo i da hodamo uspravno”, dodao je glumac za Blic.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.