ESTRADA IZA REŠETAKA! Spisak je DUGAČAK, poznati su ROBIJALI zbog OVIH krivičnih dela! STRAŠNO, nećete VEROVATI!
Foto: Profimedia, Dado Djilas

AUUUU!

ESTRADA IZA REŠETAKA! Spisak je DUGAČAK, poznati su ROBIJALI zbog OVIH krivičnih dela! STRAŠNO, nećete VEROVATI!

Poslednjih dana spisak vip robijaša sve se više proširuje. Neke od javnih ličnosti bili su na robiji zbog trgovine narkoticima, pijanstva, nedozvoljenog posedovanja oružja, nelegalnih transfera i drugih prestupa

Objavljeno:

Stefan Đurić Rasta

foto: Printscreen/Youtube

Početkom oktobra uhapšen je muzičar Stefan Đurić Rasta, koji se još uvek nalazi u pritvoru zbog posedovanja nedozvoljenih supstanci. Policija je pretresla njegov stan, u kome je takođe pronašla drogu.

Sale Tru

foto: Printscreen

Danas je uhapšen reper Sale Tru koji je kod sebe imao pozamašnu sumu narkotika, kao i spava za pravljenje i preprodaju droge.

Uroš Ćertić

foto: filip plavčić

Kaskader Uroš Ćetić, kako saznaje Kurir, od kraja septembra nalazi se u Centralnom zatvoru.Kako kažu izvori ovog lista, razlog zbog kojeg je policija lišila slobode Uroša jeste navodno nelegalno posedovanje pištolja.

Romana Panić

foto: pr8intscren

Romana Panić uhapšena u australijskom gradu Brizbejnu jer je sa svojim partnerom Filipom Mrkajićem pljačkala bankomate

Boki 13

foto: Printscreen/jutjub

Nekadašnja rijaliti zvezda uhapšen je prošle godine pod optužbom da je sa još nekoliko lica reketirao biznismene u Skoplju za milionske iznose. Pre nedelju dana Boki 13 zbog tog krivičnog dela osuđen je na devet godina zatvora.

Darko Kostić

foto: Printscreen Instagram

Modnom kreatoru Darku Kostiću sudi se zbog polnog uznemiravanja Š. B. kao i šestaestogodišnjeg L.K. Takođe, on je optužen i zbog toga što je, navodno, svojim žrtvama omogućavao konzumiranje narkotika, koji su između ostalog pronađeni u njegovom stanu.

Žarko Laušević

foto: Printscreen/Youtube/Prva TV

Glumac Žarko Laušević odslužio je zatvorsku kaznu za delo dvostruko ubistvo. U svoju odbranu svedočio je da je delo izvršio u samoodbrani o čemu je pisao i u svojoj autobiografiji.

Ana Nikolić

foto: printscreen

Ana Nikolić je pre osam godina provela noć u policijskoj stanici u Rakovici, gde je imala sukob s policijom. Kada su je zaustavili, pevačici je izmereno 2,03 promila alkohola u krvi, nakon čega je s bratom zadržana na trežnjenju. Ona je od toga napravila opšti haos jer se svađala s policajcima.

Džej Ramadanovski

foto: printscreen

Zbog prekomerne količine alkohola u krvi i vožnje u pijanom stanju iza rešetaka se našao i Džej Ramadanovski. Pevač je zgrešio u Švedskoj, a tamošnji zatvori su komforniji nego pojedini naši hoteli. - Proveo sam šest i po godina u domu, pa mi nije bilo teško da se priviknem na skandinavske uslove. U zatvoru smo imali teretanu, saunu, džakuzi i solarijum, pa se nekako i moglo živeti - rekao je folker.

Bora Čorba

foto: Printscreen

I frontmen Riblje čorbe Bora Đorđević je bio sedam dana u istražnom zatvoru kao srednjoškolac jer je s društvom upadao u bogataške stanove i od tako stečenog novca kupovao instrumente.

Danijela Vranić

foto: printscreen

Tužilaštvo u Beogradu pre nekoliko godina podiglo je optužnicu protiv Danijele Vranić zbog napada na policajca tokom privođenja u centru Beograda, kad je sa 1,84 promila alkohola u krvi pravila darmar po centru grada bežeći od patrole. Pevačica je nakon suđenja morala da plati popriličnu sumu odštete, ali je zatvor izbegla. Provela je samo jednu noć u ćeliji na trežnjenju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.