OD SILINE UDARCA VISILA DVA SATA! Srpska manekenka doživela TRAGIČNU NESREĆU!
Foto: instagramscreen

strava i užas

OD SILINE UDARCA VISILA DVA SATA! Srpska manekenka doživela TRAGIČNU NESREĆU!

Srpska manekenka Simona Andrejić (26) prošle godine je doživela tešku nesreću na imanju milijardera Čina Čua (54) iz Vijetnama, kada se tokom vožnje na žičari po njegovom luksuznom imanju velikom brzinom "zakucala" u drvo, a od siline udarca ostala je "zakucana" 15 metara iznad zemlje, gde je bespomoćno visila dva sata, a sada se na njenim novim fotografijama vidi da se potpuno oporavila.

Objavljeno: 22:58h

Naime, manekenka sada odlično izgleda i bez vidljivih ožiljaka, iako je nakon nesreće lepotica završila u invalidskim kolicama, a tada je konstatovano da je na nekoliko mesta polomila karlicu, ruka joj je hitno ušivena, a potom je helikopterom prebačena u "Yale New Haven" bolnicu, jednu od najpoznatijih u SAD-u.

Užasan snimak nesreće srpske manekenke tada je objavio "Page Six", a na njemu se vidi kako spasioci spuštaju sa drveta srpsku lepoticu.

Milijarder Ču je pozvao grupu mladih modela, kao i svoje prijatelje, da 17. jula prošle godine posete njegov dom u Vestčesteru u Njujorku, na kojem ima čitavu garažu punu "super automobila", a nekoliko minuta nakon okupljanja desila se nesreća.

Ču je posle pada Simoni ponudio nagodbu u iznosu od nekoliko hiljada dolara mesečno - u periodu od godinu dana - a izvor kaže da je to za Simonu i u poređenju sa njenom zaradom - sitnica.

Ona nije prihvatila njegovu ponudu, a njegov pomoćnik je pretio da će joj ukinuti medicinsku negu i plaćanje iste, kao i plaćanje hotelskog smeštaja. Spominjala se čak i višemilionska tužba, a sada je sve to iza nje.

Inale, Simona Andrejić važi za jednu od najuspešnijih srpskih, ali i svetskih manekenki. Rođena je u Beogradu 1994. godine, a manekenstvom je počela da je bavi još u ranim tinejdžerskim danima.

Ona je jedno od omiljenih lica čuvenih svetskih brendova kao što su Kelvin Klajn, Guči, Dolče Gabana, Dior i na svu sreću nesreća na zip lajnu nije ostavila teške posledice po nju.

- Istina je da sam bila u teškoj nesreći i nažalost imam ozbiljne povrede. Još uvek se oporavljam - nisam još u stanju da odgovaram na pitanja. Za sada se fokusiram na mir i terapije. Kad još malo oporavim dušu i telo odgovoriću vam… Po prirodi sam borac i činim sve da to bude što pre - rekla je Simona tada.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.