CELA SRBIJA SE NAJEŽILA NAKON NJENE ISPOVESTI! Modna kreatorka proživela PAKAO, gledala dete na INFUZIJI!
Foto: Printscreen Pink

šok!

CELA SRBIJA SE NAJEŽILA NAKON NJENE ISPOVESTI! Modna kreatorka proživela PAKAO, gledala dete na INFUZIJI!

Suzana Perić, poznata modna kreatorka, u jutarnjem programu Prve televizije otkrila je detalje borbe sa koronavirusom, kojim je bila zaražena i njena ćerka Tifani.

Objavljeno:

Zajedno, kod kuće su primale terapiju, a kako kreatorka napominje, nije im bilo nimalo lako.

foto: Promo

- Bila sam bolesna više od dve nedelje, a moja ćerka je takođe bila bolesna. Meni su se jako brzo javili simptomi, dva puta sam bila pozitivna na testu. Važna je ta psihološka borba, da prevaziđeš sve. Meni su se simptomi javili naglo, prvog dana, malaksalost, vrtoglavica, temperatura. Odmah sam otišla u kovid ambulantu i odmah sam to saopštila svim ljudima sa kojima sam bila u kontaktu. Bukvalno sam stavila na papir gde sam se kretala i gde sam sve bila, da bih ljude upozorila - ispričala je Suzana, pa nastavila:

- Užasno je kad vidite svoje dete koje leži na sofi pored vas i prima infuziju. U trenutku se pojavi taj strah. Takođe, najveća bojaznost je bila za moje roditelje, koji žive ispod nas.

I nakon što je preležala koronu, malaksalost je i dalje prisutna.

- Osetila sam se loše posle korone, ali ima ljudi kojima se i gore desilo, pa ne kukam. Ali i dalje osećam malaksalost. Tifani i ja smo posle, zajedno sa mojom prijateljicom i njenom ćerkom, otišle na Zlatibor, to nas je regenerisalo, boravak na svežem vazduhu - kaže Suzana.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.