ODE U GLUMICE! Pevačica Katarina Grujić dobila ponudu za snimanje u Monte Karlu, evo šta je čeka tamo!
Katrina Grujić, Foto: Espreso / Lazar Stanušić

ODE U GLUMICE

ODE U GLUMICE! Pevačica Katarina Grujić dobila ponudu za snimanje u Monte Karlu, evo šta je čeka tamo!

Trebalo je da prve kadrove snimi u septembru, ali je sve odloženo za april zbog pandemije kovida-19

Objavljeno:

Pevačicu su angažovali italijanski producenti na preporuku fotografa Đorđa Bukvića. Trebalo je da prve kadrove snimi u septembru, ali je sve odloženo za april zbog pandemije kovida-19

Pevačica Katarina Grujić postaje glumica! Ona je dobila ulogu u jednom italijanskom filmu koji počinje da se snima na proleće. Folkerka već sada planira put u Monte Karlo, gde bi trebalo da uradi prve kadrove.

Kako Informer saznaje, glumiće pevačicu u kazinu.

foto: Miomir Milić

- Kaću i producente filma spojio je fotograf Đorđe Bukvić. Njemu je palo na pamet da bi ona bila odlična za ulogu pevačice u ostvarenju njegovog prijatelja. Spojio je Kaću i čoveka koji pravi kasting, a oni su brzo napravili dogovor - kaže izvor Informera.

Naš sagovornik dodaje da je Grujićeva već trebalo da putuje u Monte Karlo na probno snimanje, ali je sve odloženo zbog pandemije koronavirusa.

Dogovor je bio da Kaća krajem septembra snimi prve kadrove, ali zbog situacije u svetu sve su odložili. Ekipa će se okupi početkom aprila, ako se do tada ne desi nešto nepredviđeno. Biće joj plaćen privatni avion, smeštaj i dobar honorar, mada ona za novac nije ni pitala zato što joj je čast da glumi u ostvarenju visoke produkcije.

Pevačica već sada razmišlja da krene na časove glume, iako je uloga koju je dobila mala: - Pevačica koju glumi nema mnogo replika, ali ona ipak hoće da sve uradi perfektno, pa zato od februara kreće na časove glume. Mnoge sporedne uloge ostale su upamćene zauvek i zato želi da bude na visini zadatka. Kaća je veliki profesionalac i ne želi da podbaci - piše Informer

Grujićeva je za Informer potvrdila da je dobila drugačiji angažman. Ona kaže da se raduje snimanju.

foto: Espreso / Lazar Stanušić

- Tačno je da su me preko prijatelja zvali da glumim u italijanskom filmu. Moja uloga je kratka, ali zapažena. Snimala bih scene u kazinu u Monte Karlu, ali za sada ne bih detaljisala jer je zbog korone sve pomereno - kaže Kaća.

Slikala se za francuski časopis

Kaća kaže da su joj se vrata filma otvorila nakon što se fotografisala za nov francuski časopis. - Slikala sam se za naslovnu stranu jednog novog francuskog časopisa, koji se zove "Moral moda". Trebalo je da bude promovisan u Kanu. Tema fotografisanja je bila "Dolče vita", ali je zbog pandemije je sve odloženo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.