IVANA KORAB TRUDNA SA OŽENJENIM ČOVEKOM! Pokazala stomak i šokirala pratioce objavom!
Ivana Korab, Foto: Printscreen/prakticnazena

ŠOK PRIČA

IVANA KORAB TRUDNA SA OŽENJENIM ČOVEKOM! Pokazala stomak i šokirala pratioce objavom!

Ivana Korab je sada odlučila da otkrije srećne vesti i na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se vidi njen trudnički stomak

Objavljeno:

O trudnoći manekenke Ivane Korab već dugo se spekuliše, ali ona o tome nije želela mnogo da govori.

Ipak, ona je sada odlučila da otkrije srećne vesti i na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se vidi njen trudnički stomak.

foto: Printscreen / Youtube

Ona je u opisu fotografije napisala i zbog čega je do sada ćutala o sveu.

“I evo prve slike na mom Instagramu mene sa stomakom….. Do sada sam čuvala to za sebe i moj najuži krug ljudi jer sam imala dobar razlog za to, što ću jednom prilikom da objasnim kada dođe vreme za to… A za ovo vreme sam čula razne priče o sebi na temu moje trudnoće i mog partnera.

foto: Printscreen/Instagram

Na veliku žalost svih dušebrižnika koji su svašta pljuvali moj dragi jeste oženjen, ali SA MNOM!!!! I to već pune 2 godine…. Tako da još jednom u životu sam pustila da pričaju ko šta hoće, što više govori o njima nego o meni, i onda vremenom samo istina pobije sve ljubomorne duše… Želim svima koji me iskreno vole da pošaljem puno ljubavi i znam da razumeju što sam malo nestala i što sam imala potrebu da ovo zadržim za sebe”; napisala je manekenka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.