BANDIĆ SEČE VENE KADA ČUJE CECU: Hrvatski gradonačelnik se raspištoljio na pesme srpske folk dive! HIT SNIMAK!
Foto: Youtube printscreen

OPA!

BANDIĆ SEČE VENE KADA ČUJE CECU: Hrvatski gradonačelnik se raspištoljio na pesme srpske folk dive! HIT SNIMAK!

Snimak ručka na kojem je bio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u opuštenom druženju dok su se u pozadini čula pesma Cece Ražnatović, Arkanove udovice, objavio je u ponedeljak Dnevnik Nove TV.

Objavljeno: 09:11h

Kako se navodi, snimak je nastala na Dan sećanja na žrtve Otadžbinskog rata i žrtvu Vukovara i Škabrnje kada je i zagrebački gradonačelnik bio u Vukovaru gde se poklonio žrtvama. Pri povratku je stao na ručak na privatnom imanju nedaleko Vinkovaca gde je ova snimak i nastao. Ipak, Bandić je odbijao da odgovori na pitanja vezana za snimak.

- Idite kod mojih prijatelja i biće će puno jasnije. Pa da vidite tu rapsodiju boja i da vidite ko su ti ljudi. Ma je*e mi se ko šta snima, ma je*e mi se u životu i ko šta šalje. Pustite snimak sa svih naših druženja zadnjih 30 godina, to su moji prijatelji kojih se ja ne odričem - rekao je Bandić pa poručio novinarki:

foto: Printscreen Instagram

- Pa vi ste prirodno nezadovoljni i to je vaše pravo. Hvala lepo...

Niko nije opovrgavao da je bio na imanju, ali neki kažu da nisu obraćali pažnju na muziku. Vlasnik imanja im je potvrdio da je on pustio pesmu, ali nije hteo stati pred kameru.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.