LJUPKA ČEKA BOLJE DANE POSLE SKANDALA SA GENERALOM! Pomenula tužbe, oružje i OVO!
Ljupka Stević, Foto: Print Screen Youtube

BILO JE LEPO

LJUPKA ČEKA BOLJE DANE POSLE SKANDALA SA GENERALOM! Pomenula tužbe, oružje i OVO!

Popularna pevačica, posle dužeg vremena, gostujući u jednoj emisiiji otkrila je da li su na njenu adresu stigle tužbe

Objavljeno:

Ljubav Ljupke Stević i generala Dragiše Simića trajala je punih 10 godina, a onda je sve krenulo po zlu.

Pre nešto više od dva meseca u javnosti je kao bomba odjeknula vest da je Ljupka Stević u naletu besa, nastalom zbog ljubomore i prevare, svom dečku generalu Dragiši Simiću razlupala auto. Komšije su sve to snimile, a video zapis je za samo jedan dan video nenormalno veliki broj ljudi. O Ljupkinom postupku, pisalo se nedeljama, osuđivali su je da je 10 godina u vezi sa oženjenim čovekom, koji je otac i deda. Drugi su je štitili govoreći da je iskreno zaljubljena i da ljubav ne sluša razum. Sa druge strane, Dragiša nije želeo da ćuti, već je izneo svoju verziju priče za domaće medije.

foto: Youtube printscreen

- Ona je burno reagovala, društvene mreže uradile su svoje. Neka svako odreaguje kao ja. Ja sam imao, da kažemo, napad, bila je histerija, pa je krenulo i fizički. Kada je krenula fizički da se obračunava sa mnom, stavio sam ruke na leđa i izašao. Poruka muškarcima je da se ne sukobljavaju sa ženama, bolje da polupa auto nego da povredite slabiji pol. Da nisam tako postupio, sve bi bilo drugačie. Najvažnije je da nema nasilja, ja je neću teretiti, nadam se da će se na ovome završiti. Auto „audi” ona je koristila, ne vidim zbog čega bi njega razlupala – rekao je general Simić i istakao da Ljupka ima zabranu prilaska.

foto: Print Screen Youtube

Tako je bilo pre dva meseca, a onda je čini se sve nekako palo u zaborav.

Međutim, oni koje epilog ove ljubavne drame i te kako zanima, znatiželjni su da čuju šta se posle desilo i da li će Ljupka odgovarati za svoj postupak. Popularna pevačica, posle dužeg vremena, gostujući u jednoj emisiiji otkrila je da li su na njenu adresu, ipak, stigle tužbe.

- Meni ništa od tih prekršajnih prijava još nije stiglo, a čekam i da mi vrate oružje. Ja čekam da platim, ali možda je otišlo negde u fioku, pa mi ne stigne - rekla je Ljupka i dodala da sa čovekom koga je toliko volela, i to punu deceniju, više nije u kontatku.

Ne čujemo se, nismo u kontatku. Čeka neke bolje dane, sad je zdravlje na prvom mestu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/IDJTV.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.