OGNJENA VRANJEŠA URNIŠU ZBOG GOSTOVANJA, OVO JE PORAZ! Fudbaler JAVNO PROGOVORIO O PRELJUBAMA i PONIZIO ŽENU!
Foto: Kurir tv printscreen

užas!

OGNJENA VRANJEŠA URNIŠU ZBOG GOSTOVANJA, OVO JE PORAZ! Fudbaler JAVNO PROGOVORIO O PRELJUBAMA i PONIZIO ŽENU!

Ognjen Vranješ gostovao je u emisiji "Sceniranje" gde je potpuno otvorio dušu, umalo zaplakao kada se prisetio svog odrastanja, a onda i otvoreno pričao o svojim neverstvima..

Objavljeno:

Suprugu Danijelu prevario je sa pop divom, da bi potom i njoj iza leđa viđao drugu pevačicu Katarinu Grujić. Ognjen Vranješ pre godinu i po dana se zbog zabranjene veze, poruka, suđenja našao u žiži javnosti, a svoju odluku da vara čak i ljubavnicu pokušao je da opravda kratkom izjavom: "Mlađa, bolja", rekao je fudbaler kroz smeh.

Moja žena bila je očajna, ovo je jedina mrlja zbog koje se u životu kajem. Brak je samo na papiru, mi smo dugo zajedno, 14 godina, mladi smo krenuli. - rekao je Ognjen.

Međutim, nakon svih tih izjava, na društvenim mrežama krenula je lava negativnih komentara na račun fudbalera, a po svemu sudeći, ovo je njegovo najgore gostovanje.

- Narcis, psihopata, očigledno; Čega se pametan stidi BUDALA SE PONOSI! ; Kome je više ovaj lik interesantan? Da li on ima neku drugu temu na koju može da diskutuje? Pošaljite ga u Zadrugu već jednom, izgleda da mu je to želja. - jedni su od mnogobrojnih razočaravajućih komentara gledaoca.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/E.B)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.