VRANJEŠ TVRDI DA SE DOPISIVAO SA DUŠKOM TOŠIĆEM! Ono o čemu su pričali će vas ŠOKIRATI!
Ognjen Vranješ, Foto: Profimedia, Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

DOPISIVANJE MU SE DOPALO

VRANJEŠ TVRDI DA SE DOPISIVAO SA DUŠKOM TOŠIĆEM! Ono o čemu su pričali će vas ŠOKIRATI!

Ne mogu ja da budem kriv što je on našao njoj poruke, dopisivao se sa mnom, ona ne treba mene da blati, da govori da sam ovakav, onakav, nego da reši to sa svojom porodicom

Objavljeno:

Gost u emisiji "Sceniranje" bio je fudbaler Ognjen Vranješ koji je u jednom segmentu emisije odgovarao i na pitanja gledalaca, a jedno je bilo posebno provokativno, ono o bivšoj ljubavnici sa kojom se njegova priča završila javno, skandalozno i u ratu.

foto: Printscreen

Da li bi opet bio sa divom - glasilo je prvo pitanje.

- Ne. Ne mogu da kažem da nije bilo lepo. Sada je ništa ne krivim, jer tada je htela svoje d*pe da spasi. Ne mogu ja da budem kriv što je on našao njoj poruke, dopisivao se sa mnom, ona ne treba mene da blati, da govori da sam ovakav, onakav, nego da reši to sa svojom porodicom - odgovorio je fudbaler.

foto: Nemanja Nikolić, Ana Paunković

- Poslednjih šest meseci shvatio sam da mi se to ne sviđa. Sada kada mi devojke šalju takve slike ja ih blokiram - rekao je on.

UPOZNAO MUŽA PEVAČICE SA KOJOM JE BIO

- Nije on moj kolega. Ja sam njega jednom upoznao u Turskoj - rekao je Ognjen.

Vranješ je Karleušu upoznao preko društvenih mreža, a sa ove distance kada gleda, misli da je njihov odnmos mogao mnogo drugačije da se završi.

foto: Printscreen

- Najgore su te društvene mreže. Poštujem ja nju, ali ja sam radio više od nje. Prošao sam sve. Malo me vređa kada se priča da je ona neko i nešto, a ja niko i ništa. Ja sam neko i nešto, meni je ona smešna... Jedan telefonski poziv mogao je sve da završi. Mogla je da kaže kako stoje stvari. Posle toga nismo bili u kontaktu - priznao je on.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.