Ovo su sva Arkanova deca: Od njih 9, četvoro ne nose prezime oca! Otkrivamo gde su i šta rade!
Foto: FACEBOOK/MILENA MARTINOVIC, FACEBOOK/VOJIN RAZNATOVIC, FACEBOOK/ANDJELA RAZNATOVIC, PRINT SCREEN YOUTUBE

velika porodica

Ovo su sva Arkanova deca: Od njih 9, četvoro ne nose prezime oca! Otkrivamo gde su i šta rade!

Željko Ražnatović Arkan za života napravio je devetoro dece, od toga su šestoro iz dva braka. Četiri iz prvog braka s Natalijom Martinović, a dvoje s Cecom Veličković Ražnatović. Troje dece su mu iz vanbračnih veza
Objavljeno: 20:13h

Milena Martinović završila je filmsku režiju na Univerzitetu u Kaliforniji, ali jedno vreme je bila i na studijama u Atini. Trenutno živi u Nju Orleansu. A ovako izgleda sada...

Ceca Ražnatović je 1998. godine snimila spot za pesmu "Nevaljala". U tom spotu pojavljuje se zgodan, lep, plavooki momak o kojem se malo zna. Međutim, on nije običan maneken, već Arkanov sin iz prvog braka i brat blizanac Vojina Ražnatovića.

foto: Print Screen Youtube/Svetlana Ceca Raznatovic

Njegovo ime je Nikola i on godinama ne živi u Srbiji. Kako je u tom periodu snimanja Cecinog videa Arkan bio živ, on je dobio glavnu ulogu u maćehinom spotu.

Ovako Nikola sada izgleda i snimljen je prošle godine na pomenu Arkanu.

foto: Print Screen Youtube/Kurir

Mihajlo je najstariji sin Željka Ražnatovića Arkana. Sina Mihajla mu je rodila Agneta iz Geteborga u vreme dok je Arkan sedamdesetih godina bio u Švedskoj.

On se 1993. godine vratio iz Švedske u Srbiju da živi s ocem od koga se nije razdvajao i sa kojim je išao u sve ratne okršaje na prostorima bivše Jugoslavije. Živeo je u iznajmljenom stanu od oko 50 kvadrata na Dorćolu sa suprugom, Beograđankom.

"Došao sam da ovde živim i nemam nameru da se vraćam u Švedsku, u kojoj sam odrastao", rekao je davne 2001. godine Mihajlo Ražnatović. Međutim, situacija u zemlji ga je naterala da se vrati u zemlju u kojoj je rođen i Mihajlo sada živi u Švedskoj.

Posle dosta vremena podigla se prava bura kada se pojavio intervju i Fejsbuk profil pod njegovim imenom koji je pretio Ceci, pa čak i nudio milione za njeno ubistvo. Intervju je bio lažan!

Oglasio se pravi Ražnatović: Ovo je prava istina o pretnjama Ceci!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.