HELENA SASULA VODITELJKI SVE ŠTA IMA: Oni su se venčali kad je ona ostala TRUDNA, ona već 2 godine živi sa MAJKOM
Foto: Printscreen/Instagram/helena_topalovic

DOSTA JOJ JE

HELENA SASULA VODITELJKI SVE ŠTA IMA: Oni su se venčali kad je ona ostala TRUDNA, ona već 2 godine živi sa MAJKOM

"Zovu me ljubavnicom, a sa njim sam od jula..."

Objavljeno:

Na društvenim mrežama se nedavno pojavila fotografija Helena Topalović sa navodnim dečkom na aerodromu, Dušanom Aleksćem, suprugom voditeljke televizije "Hepi" Jelene Dimitrijević.

Ovim povodom se nedavno oglasio Milan Topalović Topalko i odbrusio svima "koji pokušavaju da od njegove porodice naprave rijaliti, a sada je konačno i Helena otkrila istinu!

foto: printscreen

- Priča da sam ja ljubavnica je obična izmišljotina i to nema veze s vezom. Nema potrebe da se piše o njegovoj i mojoj vezi, svoju privatnost čuvam - rekla je Helena i zamolila da novinari pitaju "i svoju koleginicu" da demantuje ove navode, misleći na Jelenu Dimitrijević.

foto: Printscreen

- Pošto ona neće da demantuje i tako joj odgovara, onda ću ja. Krivo mi je što sam nazvana ljubavnicom, na drugima je da demantuju, nisu demantovali, evo ja sam umesto njih. Sa sadašnjim dečkom sam u vezi od jula ove godine, a njih dvoje dve i po godine nisu zajedno. Godinu dana je trajala brakorazvodna parnica. Kada je zatrudnela, tada su se venčali. Jelena već dve godine živi sa majkom. Nema ko šta više da mi nakači, bilo kakve afere na mene. Ja sam bila slobodna žena, on slobodan muškarac, tako da nema šta da se izmišlja - rekla je Helena.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.