OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Karleuša se pomirila sa pevačicom koju je pljuvala, NEĆETE VEROVATI KO JE U PITANJU
Foto: printscreen

Pukla saradnja, pala pljuvačina, a onda i pomirenje!

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Karleuša se pomirila sa pevačicom koju je pljuvala, NEĆETE VEROVATI KO JE U PITANJU

Srpska muzička zvezda Jelena Karleuša 2016. godine najavljivala je duet sa pevačicom Ivanom Rašić, poznatijom kao MC Sajsi.

Objavljeno:

Njih dve snimile su demo snimak dueta “Lokal beogradizam”, koji je trebalo da bude objavljen te godine. Međutim, Sajsi je izdala duet sa Severinom Kojić “Silikoni” zbog čega je Jelena rešila da duet sa njom ne objavi.

To nije bilo sve, već je “popljuvala” njenu saradnju sa Kojićevom.

“Htela sam da poslušam pesmu ‘Silikoni’, ali sam ugasila posle trideset sekundi. Šund je dobio novu definiciju”, napisala je Jelena pre četiri godine na društvenim mrežama, te kasnije izjavila da “neće više raditi sa Sajsi i da je propustila priliku da sarađuje sa pravom zvezdom”.

Nakon nekoliko godina desio se preokret. Jelena poslednjih meseci uveliko radi na novom albumu, a autor većine tekstova je Milan Radulović Laća, sin Marine Tucaković, objavili su nedavno domaći mediji. Ovo nije jedino iznenađenje bilo za fanove, već i informacija da je nekoliko tekstova za Jelenin novi album radila i pomenuta MC Sajsi, a to je nedavno otkrio Zoran Birtašević, Jelenin PR, putem društvenih mreža.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.