NAPOKON SE OGLASILA LUNA ĐOGANI! Nakon tvrdnji da je LAŽIRALA TRUDNOĆU, evo šta je poručila! (FOTO)
Foto: Printscreen

jasan odgovor!

NAPOKON SE OGLASILA LUNA ĐOGANI! Nakon tvrdnji da je LAŽIRALA TRUDNOĆU, evo šta je poručila! (FOTO)

Na društvenoj mreži Instagram, na profilu Ljubičste_vesti pojavila se informacija da je Luna Đogani lažirala test za trudnoću, te je optužena da je, navodno, spremna na sve zarad publiciteta Sikter Tube kanala i velikog broja pregleda.

Objavljeno:

Naime, sve je počelo tako što je Luna na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj sedi na stepenicama i uživa u igranju sa svojim psom.

Luna je, navodno, na komentar zašto sedi na hladnom betonu ako je u drugom stanju odgovorila "Ma ko je trudan".

-Nije trudna. Slagala ga je jer su se posvađali i hteo je da ode. On je sada jako ljut i ne zna šta da kaže narodu. Njen plan je da ikako zatrudni i sakrije sramotu.

- Devojka je pitala zašto sedi na hladnom i mokrom betonu, kao i na hladnom stepeništu ako je trudna. Odgovorila je "Ma ko je trudan". Test je umočen u koka kolu u nekom kafiću i zato je bio pozitivan, a on je da bi izvadio situaciju i oprao je, sliku ultrazvuka uzeo sa interneta. Svejedno, sada rade na tome i svi im želimo da uspeju, ali računajte datum i videćete da nije bilo kada je rekla - pojavilo se u objavi na jednom instagramu profilu.

Nakon toga, nastala je prava drama. Posle velike frke koja je nastala, zvezda rijalitija i pevačica, oglasila se na svoj način.

foto: Instagramscreen

Naime, Luna je na svojim društvenim mrežama objavila jednu veoma lepu fotografiju i time prekinula sve spekulacije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.