NOVI POČETAK! TRUDNA JELENA JANKOVIĆ SE USELILA KOD DOKTORA! Budući roditelji sve podredili BEBI!
Foto: Reuters

predivno!

NOVI POČETAK! TRUDNA JELENA JANKOVIĆ SE USELILA KOD DOKTORA! Budući roditelji sve podredili BEBI!

Jelena Janković na sve načine pokušava da sakrije da sa izabranikom, specijalistom interne medicine Brankom Baraćem, čeka bebu, ali i to da je s doktorom odnedavno započela zajednički život.

Objavljeno:

Teniserka se, kako se navodi, preselila u stan svog dečka, gde će ubuduće živeti.

Barać ima nekoliko nekretnina u Beogradu, ali najkomotniji stan je upravo onaj gde su rešili da zasnuju svoju porodicu. Njih dvoje će za šest meseci dobiti ćerku i već su počeli s pripremama za taj dan. Inače, o životu Jeleninog partnera se malo zna, a kako smo saznali, on iza sebe već ima jedan brak.

foto: Profimedia

- Jelena je dolazila pre mesec dana. Bilo je još lepo vreme i čini mi se da joj se još tada nazirao stomak. Baš smo pomislili da je u drugom stanju. Lepo i srećno je izgledala. Što se njenih roditelja tiče, njih nisam duže vreme videla - rekla je komšinica.

foto: instagramscreen

- I kad je tu, ona slabo izlazi. Svakako i kad ide negde, uglavnom kolima izađe kroz garažu. Trudna je sigurno, nosi široke kapute i deluje kao prava trudnica - kaže jedan komšija iz zgrade, koji nije bio raspoložen za fotografisanje.

Podsećanja radi, Jelena i Branko su se upoznali nakon teniskog turnira koji je u junu održan u našoj prestonici. Nakon sumnje da ima koronu, teniserka je otišla u jednu privatnu kliniku, gde je upoznala doktora, s kojim je počela da se viđa mimo ordinacije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.