PEVAČI, KRALJEVI TERATANA, MENADŽERI, A SADA VLASNIK VINARIJE! Zavrteće vam se u glavi od Severinih momaka
Foto: printscreen

au!

PEVAČI, KRALJEVI TERATANA, MENADŽERI, A SADA VLASNIK VINARIJE! Zavrteće vam se u glavi od Severinih momaka

Pevačica nosi titulu "kraljica veridbi", jer je do sada bila verena čak šest puta

Objavljeno:

((Mediji poslednjih dana bruje o krahu ljubavi između Severine (48) i njenog supruga Igora Kojića (33), kao i o njenoj navodnoj vezi sa vinarom Tomislavom Voštinićem (38), što je pevačicini tim demantovao. Ipak, i dalje se spekuliše o navodnoj tajnoj romansi koju Severina i Tomislav žele da sakriju od očiju javnosti.

foto: printscreen

Pevačica iza sebe ima buran ljubavni život, mlađe, ali i starije emotivne partnere sa kojima je nekada u vezi, a zbog toga što je bila verena šest puta, ima titulu "kraljice veridbi". Tim povodom, mi vam predstavljamo sve Severinine partnere.

Verio je pevač, pa uzeo "kralj teretana"

Pevačica je davno bila u vezi sa pevačem grupe "Kojoti", Alenom Marinom, koji ju tokom ljubavne romanse i zaprosio. Međutim, ona se nije udala za njega, pa je posle raskida Severinin sledeći "gospodin pravi" bio je Srećko Vargek.

Severina se ni sa Srećkom nije skrasila, a njen treći nesuđeni mladoženja bio je Mate Čuljak, sa kojim se rastala nakon godinu i po dana veze. Pevačica je zatim sreću našla sa "kraljem teretana" Slavkom Šajinovićem, kog je upoznala na svm nastupu. Oni su se ubrzo verili, ali pevačica zbog drugog muškarca nije stala na ludi kamen sa Slavkom.

Udala se za srpskog biznismena

Naime, ona je u međuvremenu upoznala biznismena Milana Popovića, kada je na njegovoj rođendanskoj proslavi pevala za oko 300 ljudi, a nagađa se da joj je za to platio 50.000 evra.

Iako je tada bila verena za Slavka, varnice između Severine i "kralja bakra" navodno su planule odmah. Pevačica te noći nije skidala pogled sa njega dok je pevača na njegovoj proslavi, ali i da je on bio oduševljen njenim izgledom.

Iako je sa Slavkom panirala zajednički život u kući koju su kupili na obroncima Učke, ostavila ga je jer se zaljubila u Popovića. Severina i Milan bili su vereni, a iz vanbračne zajednice imaju sina Aleksandra. Međutim ni njihova ljubav nije potrajala, a godinu i po nakon što su dobli naslednika počela je i njihova borba za starateljstvo nad sinom.

Pevačica se šesti put verila za sadašnjeg suruga, 15 godina mlađeg Igora Kojića, oni su se venčali krajem septembra 2015. godine, a slavlje za 600 zvanica upriličeno je u jednom prestoničkom hotelu.

Mnogo puta nagađalo se o krahu braka Severine i Kojića, za kojeg se jedino udala od svih verenika koje imala, a ovog puta zbog njenog boravka u Hrvatskoj, dok je Igor u Srbiji, kao i to što su Kojićevi roditelji otpratili pevačicu sa Instagrama, glasine o razlazu su sve "bučnije".

S malim Kebom u braku, mediji bruje o vinaru

U međuvremenu, nagađa se i da je Severina sada u vezi sa Tomislavom Voštinićem, vlasikom vinarije u Hrvatkoj, međutim iz pevačicinog tima demantovali su ove navode, a Voštinić je naglasio da priču o ljubavi sa pevačicom smatra smešnom.

- S obzirom na vaše pitanje, hteli bismo da vas informišemo da se radi o osobi iz šireg kruga Severininih prijatelja, u čijoj je vinariji održan događaj na kojem je, između ostalih, prisustvovala i Severina s društvom. Ovim putem odbacujemo svaku insinuaciju o bilo kakvoj drugačijoj vrsti odnosa - napisali su iz Severininog PR tima, piše Slobodna Dalmacija.

- Jooooj, gluposti! Ma daj, nemojte me uopšte to pitati, smešno mi je - izjavio je Tomislav za gorepomenuti portal.

Da li Severina i Tomislav svoju romansu žele da sakriju od očiju javnosti ili među njima zaista nema ništa više od prijateljstva, ostaje da vidimo vremenom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.