BEBI DOL POBEGLA IZ STANA JER NIJE PLAĆALA KIRIJU 4 MESECA! Poznata pevačica živi na RUBU SIROMAŠTVA!
Foto: Printscreen Youtube

TUGA

BEBI DOL POBEGLA IZ STANA JER NIJE PLAĆALA KIRIJU 4 MESECA! Poznata pevačica živi na RUBU SIROMAŠTVA!

Spekulisalo se da je preko noći pobegla iz stana, jer ju je bilo sramota da vlasniku saopšti da nema dovoljno novca za kiriju.

Objavljeno:

Pevačica Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol je svoju muzičku karijeru započela krajem sedamdesetih godina nastupajući u sastavu "Tarkus", nakon čega se okrenula solo karijeri i ostvarila zavidan uspeh.

Bebi je 1991. godine predstavljala Jugoslaviju na Evroviziji sa pesmom "Brazil", koja je i danas veliki hit. Njena karijera je išla uzlaznom putanjom, a kako su mediji nedavno pisali Bebi Dol sada živi na rubu siromaštva, morala je čak da se iseli iz stana na Vračaru u kome je donedavno živela, jer nije imala dovoljno novca da plaća kiriju.

Bebi Dol navodno četiri meseca nije platila kiriju i račune za struju i infostan. Kako se dalje navodilo izvor blizak pevačici ispričao je da je ona preko noći pobegla iz stana jer ju je bilo sramota da vlasniku saopšti da nema dovoljno novca za kiriju.

foto: Printscreen Youtube

- Nije mu plaćala četiri meseca, a on ju je samo jednom pozvao i pitao šta se dešava. Ona mu je na to rekla da očekuje neki novac i zamolila ga da se strpi mesec - mesec i po dana, pa će mu tada dati sve zaostale kirije. Prošao je i taj rok, ona se više nije javljala. Čovek je pokušao da je dobije na telefon, međutim, Bebi je isključila mobilni. Kada je došao u stan, zatekao je sve prazno, pa je preko prijatelja uspeo da kontaktira s pevačicom. Ona je počela da plače, da mu se izvinjava, rekla je da ju je sramota, da nema novca, ali da će prvom prilikom da mu isplati sve - rekao je tada izvor.

- Zdravlje i mir su najbitniji. Želim samo da imam miran i lep život bez tenzije i trzavica. Nikome ne želim zlo. A što se tiče novca, on dođe i prođe. Nekada sam ga imala više, ali meni je potrebno malo i dok sam zdrava, Bogu hvala uvek ću zaraditi dinar da imam za osnovno - rekla je Bebi povodom ovih navoda.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.