VODITELJKA NA LEKOVIMA ZBOG PREVARE MUŽA SA TOPALKOVOM ĆERKOM: Ne izlazi iz kuće, ne javlja se nikome!
Foto: Printscreen Instagram

NIJE JOJ LAKO

VODITELJKA NA LEKOVIMA ZBOG PREVARE MUŽA SA TOPALKOVOM ĆERKOM: Ne izlazi iz kuće, ne javlja se nikome!

„Trenutno prolazi kroz pakao, ne izlazi iz kuće i nikome se ne javlja“

Objavljeno:

Jelena Dimitrijević, voditeljka "Parova" na TV "Hepi", završila je na lekovima za smirenje nakon što je saznala da je suprug Dragan vara sa Helenom Topalović, ćerkom pevača Milana Topalovića Topalka, ekskluzivno saznaje "Alo!".

Naime, lepa voditeljka nije ni slutila da otac njenog deteta ima drugu ženu, a pogotovo ne ćerku folk pevača, sa kojim je u odličnim odnosima.

- Jelena i Topalko su u fenomenalnim odnosima, poznaju se godinama i on je često bio gost u svim emisijama koje je ona vodila - kaže za „Alo!“ izvor blizak atraktivnoj plavuši i dodaje da je Jelena za neverstvo saznala tek kada je "Alo!" ekskluzivno objavio fotografiju sa aerodroma na kojoj se vidi kako njen muž grli Topalkovu ćerku.

foto: Printscreen Instagram

- Dragan je sa Helenom očigledno putovao svuda, a Jeleni je govorio da putuje poslovno. Čak je i lagao da ide u Dubai, gde ima firmu i gde su Jelena i on živeli godinama, a zapravo je ljubavnicu vodio u Egipat - ispričao je izvor za "Alo!" i dodao:

- Jelena trenutno prolazi kroz pakao. Telefon joj non-stop zvoni i svi imaju potrebu da joj nešto kažu i pitaju je. Takođe, od kada je ova afera postala javna, Jelena dobija razne informacije o Heleni i Draganu, kao i njihove zajedničke fotografije. Teško joj je, jer ne zna kako sve to da objasni sinu, porodici... Trenutno ne zna šta da radi sa svojim životom - ispričao je izvor "Alo!".

foto: printscreen

Inače, čim je „Alo!“ ekskluzivno objavio fotografiju sa aerodroma, Jelenin suprug je obrisao svoj Instagram profil, za razliku od Topalkove ćerke, koja to nije učinila, ali se ovim povodom nije ni oglašavala. Umesto nje, to je učinio njen otac Milan Topalović Topalko, koji je, umesto da osudi ćerku, napao novinare.

- Svi vi novinari tabloida koji dirate pošten svet možete da mi po*ušite ku*ac - napisao je između ostalog na svom Instagram profilu Topalko i dodao da je njegova naslednica "njegov sin" i "ponos".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.