SEVERINA JE ZAISTA SPREMNA NA SVE! Novog dečka predstavljala je kao svog TELOHRANITELJA
Foto: printscreen

KRILA GA JE OD SVIH

SEVERINA JE ZAISTA SPREMNA NA SVE! Novog dečka predstavljala je kao svog TELOHRANITELJA

Severinin još uvek zakoniti suprug Igor Kojić nije je posetio više od šest meseci, a po Hrvatskoj svi bruje kako ona uživa u novoj ljubavi s mladim vinarom.

Objavljeno:

Supružnici se i dalje prate na društvenoj mreži Instagram, a poslednji put javno su komunicirali za Igorev rođendan pre četiri meseca, kad mu je pevačica poželela sve najbolje.

Severina (44) i Igor (33) i dalje su u braku, a do danas sudu niko od njih nije podneo zahtev za razvod, saznajemo iz hrvatskih medija. Pevačica se u međuvremenu zbližila s mladim vinarom Tomislavom Voštinićem (38).

Kako dalje saznajemo, Severina je ovo leto s mladim vinarom bila na krstarenju, a tad ga je predstavljala kao telohranitelja da bi od javnosti sakrila da je našla novog partnera.

foto: Printscreen

- Severina je više puta dolazila u vinariju i ostajala je po nekoliko sati. Ne znamo kako je mogla da kaže za Tomislava da joj je obezbeđenje kada joj je on dečko. Razumem da je htela to da prikrije jer joj ne odgovara da javnost sazna da ima ljubavnika, pošto se od Igora još nije razvela, ali svaka laž ima rok trajanja - kaže izvor Srpskog telegrafa i dodaje da u Graberju Ivanić, gde je vinarija "Voštinić Klasnić", čiji je vlasnik Tomislav, uveliko svi bruje o vezi pevačice i vinara.

- Ma ceo grad priča to. Verujte mi, već mesec i po dana se komentariše o njima dvoma. Tamo se priča da su u ljubavnoj vezi, a da je Severina htela to da zataška što zbog Igora Kojića, što zbog Milana Popovića, s kojim se još uvek sudi oko starateljstva nad zajedničkim sinom Aleksandrom.

Inače, krajem leta Severina je društvo odvela u Voštinićevu vinariju, o čemu svedoči fotografija na društvenoj mreži, koju je objavila 19. septembra. Severina je tad, na brdu iznad Ivanić Grada, pozirala u crvenoj haljini s dekolteom, okružena najbližim prijateljima, novim-starim menadžerom Tomislavom Petrovićem, PR Davorom Grginom, dr Natašom Desnicom, s kojom se intenzivno družila ovo leto na moru, PR Vedranom Vasić i sestričinom Mijom Popović, koja i živi s njom na zagrebačkom Kozjaku.

foto: Printscreen Instagram

Kad je Seve pre tri meseca objavila tu fotografiju, mnogima je u prvi plan upao upravo Tomislav, ali Tomislav Petrović jer to je bila prva zajednička fotka nakon što su se pomirili, otkako Kojića nema u njenoj blizini.

- Za nas ovo nije samo vinarija. Ovde se punimo i stvaramo. Družimo i kreativno izražavamo. Živimo u skladu s prirodom i pretačemo njene lepote u svakodnevni život - izjavio je mladi Voštinić u avgustu za portal Sevine prijateljice bivše manekenke Ive Radić.

Nakon što je objavljeno da Seve ima novog dečka, Igor se oglasio na društvenoj mreži. Na instastoriju je objavio video s Kosova, gde je u poseti manastiru. Nakon zahlađenja odnosa sa Severinom posvetio se veri, o čemu svedoče i fotografije koje objavljuje na društvenoj mreži.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srpski Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.