POZNATI GLUMAC U AGONIJI, NE ZNA ŠTA ĆE SA SOBOM! Zbog jednog papira život mu je postao PAKAO!
Foto: Luka Stojanović

AU

POZNATI GLUMAC U AGONIJI, NE ZNA ŠTA ĆE SA SOBOM! Zbog jednog papira život mu je postao PAKAO!

- Film je pogodio ne samo metu, nego i sam centar i da je dobio epitet jednog uzvišenog umetničkog dela, što me stvarno raduje jer smo uložili mnogo energije i emocija i drago mi je da se isplatilo - rekao je Igor

Objavljeno:

Na Kosovu je danas održana premijera prvog dugometražnog igranog filma "Dara iz Jasenovca", reditelja Predraga Gage Antonijevića i scenaristkinje Nataše Drakulić u kojoj ulogu glavnog negativca - Ante Vrbana igra glumac Igor Đorđević.

- Film je pogodio ne samo metu, nego i sam centar i da je dobio epitet jednog uzvišenog umetničkog dela, što me stvarno raduje jer smo uložili mnogo energije i emocija i drago mi je da se isplatilo - rekao je Igor.

Povodom teške uloge koju tumači, a koja predstavlja, kako je objasnio, otelotrvorenje zla, kaže da mu je sve bilo teško.

- Prva instinktivna reakcija kada sam video scenario je bila ne, ali videvši da Gaga insistira da Antu odigram baš ja, krenula je agonija - kazao je naš glumac i objasnio šta ga je najviše uznemirilo u pripremi karaktera lika koji u filmu tumači.

- Ne verujem da u našoj kinematografiji ima takvih scena zločina kakve smo mi snimili. Usudio sam se da odigram takvog čoveka koji hladnokrvno baci gas u podrum pun dece i ode da večera - ispričao je Igor Đorđević.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.