SRPSKI PEVAČ PREMINUO OD KORONE, A KOLEGA SE OČAJAN OGLASIO! Zbog OVOG DETALJA  je sada sve velika MISTERIJA!
Foto: Stefan Jokić

tuga

SRPSKI PEVAČ PREMINUO OD KORONE, A KOLEGA SE OČAJAN OGLASIO! Zbog OVOG DETALJA je sada sve velika MISTERIJA!

“Poslednji put smo se čuli pre oko 9 dana, pre nego što je stavljen na respirator… Kad smo pričali bio je na kiseoniku… Verovao je da će biti okej. Šta se tu desi, niko ne zna. Hvala osoblju i direktoru bolnice Dragiša Mišović, oni su junaci, šta su dali od sebe da ga spasu”, rekao je Aca za pomenuti medij

Objavljeno:

Vest o tome da je bubnjar Amadeus benda Bojan Zlatanović Tokan preminuo od koronavirusa, sve je zaprepastila.

Ovo je veoma pogodilo i njegove kolege iz benda, a Aleksandar Stanimirović, poznatiji kao Aca Amadeus, za Srpski Telegraf je ispričao i kakvo je bilo Bojanovo zdravstveno stanje.

“Poslednji put smo se čuli pre oko 9 dana, pre nego što je stavljen na respirator… Kad smo pričali bio je na kiseoniku… Verovao je da će biti okej. Šta se tu desi, niko ne zna. Hvala osoblju i direktoru bolnice Dragiša Mišović, oni su junaci, šta su dali od sebe da ga spasu”, rekao je Aca za pomenuti medij.

foto: Damir Dervišagić

“Nije imao nijedan zdravstveni problem. Nije bio pušač, ni alkohol, ništa. Sportista, bre! Biciklom je išao od Beograda do Kragujevca i nazad. Iza sebe je ostavio sina, 6 godina… Tužno jeste, a mi kao muškarci koji smo bili oko njega moramo sve da iznesemo kako treba. Moramo da budemo uz porodicu”, rekao je on dalje za Srpski Telegraf.

“On će živeti sa nama dok god postoji Amadeus bend. Bio je sa nama od početka, od 1997. godine”, zaključio je Aleksandar za pomenuti medij.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Srpski Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.