ZAMISLITE OVAKAV SVET, A ZAMALO DA BUDE TAČNO: Ognjen poznati ISTORIČAR, Rada vodi knjige,Haris vas zastupa na SUDU
Ognjen Amidžić, Foto: Printscreen

NEOSTVARENE ŽELJE

ZAMISLITE OVAKAV SVET, A ZAMALO DA BUDE TAČNO: Ognjen poznati ISTORIČAR, Rada vodi knjige,Haris vas zastupa na SUDU

Mnogi pripadnici domaće estrade mogu da se pohvale diplomama, a tu je i veliki broj onih koji su započeli određene studijske programe, ali ih nikada nisu priveli kraju

Objavljeno:

Iako danas ne žive od fakulteta koje su završili, mnogi pripadnici domaće estrade mogu da se pohvale diplomama, a tu je i veliki broj onih koji su započeli određene studijske programe, ali ih nikada nisu priveli kraju.

Primera radi, voditelj Ognjen Amidžić je studirao istoriju na Filozofskom fakultetu u Beogradu, ali je zbog tadašnjeg zaposlenja na RTS-u polako izgubio interes za studiranje.

foto: Printskrin

Sa druge strane, pevačica Rada Manojlović je uredno davala ispite na Ekonomskom fakultetu, ali je, takođe, batalila sve kada joj je karijera krenula uzlaznom putanjom, premda je u više navrata istakla kako ima u planu da jednog dana okači diplomu na zid, prenosi "Kurir".

Pre muzičke karijere, Lepa Brena je studirala turizam na Prirodno-matematičkom fakultetu, ali je zbog tadašnje finansijske situacije roditelja morala da napusti studije i pronađe posao.

foto: printscreen

Haris Džinović je u Sarajevu bio student Pravnog fakulteta, a u jednom intervjuu je istakao da mu "ne pada na pamet da završava studije pod stare dane kao neke njegove kolege" jer mu u tim godinama "diploma ne treba".

Mile Kitić je svojevremeno upisao DIF, ali nije dao nijedan ispit, dok je Biljana Jevtić napustila Mašinski fakultet, a njen suprug Aca Ilić studije prava, i to na trećoj godini.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.