DINO MERLIN IMA ĆERKU ZA PONOS! Ona se ne bavi javnim poslom, gradi internacionalnu karijeru a evo i kako izgleda!
Dino Merlin, Foto: Printscreen/Youtube

ĆERKA ZA PRIMER

DINO MERLIN IMA ĆERKU ZA PONOS! Ona se ne bavi javnim poslom, gradi internacionalnu karijeru a evo i kako izgleda!

Često ume da kaže da mu je porodica najvažnija, te da je pravi čarobnjak upravo u tome kako sačuvati skladan brak i porodicu na okupu

Objavljeno:

Dino Merlin tokom svih ovih godina uspešne karijere svoju suprugu i decu stavlja ispred svega. Često ume da kaže da mu je porodica najvažnija, te da je pravi čarobnjak upravo u tome - kako sačuvati skladan brak i porodicu na okupu.

On je sa suprugom Amelom dobio dvoje dece. Ćerka Naida je posvećena informatičkim naukama i ima internacionalnu karijeru, a završila je postdiplomske studije na Oksfordu. Život gradi daleko od estrade i muzike na kojoj je njen otac jedan od uspešnijih.

foto: Printscreen/Youtube

Naida je rođena kad sam počinjao karijeru i u detinjstvu je doživela sve - od nemaštine do, metaforički rečeno, "kavijara i šampanjca". Navikla se na skroman život pa je njen odgovor na moje pitanje - šta da joj donesem iz Pariza ili Njujorka uvek bio: "Tata, hvala, imam sve, samo se što pre vrati kući". Materijalno je ne zanima, za razliku od njenog mlađeg brata Hamze - ispričao je on objašnjavajući da je sin, pak, navikao da sve dobija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.