U ZADRUZI SU SVE VEZE RASKRINKANE - skoro nijedna nije OPSTALA, sada bez LAŽI! Noć puna histerije, drame i plača!
Foto: youtubescreen

hit

U ZADRUZI SU SVE VEZE RASKRINKANE - skoro nijedna nije OPSTALA, sada bez LAŽI! Noć puna histerije, drame i plača!

Noć iza nas na velelepnom imanju obeležili su najpre izbori novog vođe, Kristijana Golubovića, a potom i mnogi nerazjašnjeni ljubavni odnosi.

Objavljeno:

Ja neću raditi stereotipno da podižem sve ljude, ja to ne želim i ja se osećam loše kada meni kažu da ustanem. Ovo je šou i zezamo se, hteo sam da stavim Aleksandru i Cara, ali mislim da Miljana i Zola jedini mogu da se slože i da se rokaju, oni imaju emocije. Osetio sam tamo onaj smrad i oni su za tamo - rekao je Kristijan.

Golubović je za omiljenu osobu odabrao pevačicu Zvezdanu Stevanović, kako bi u miru prebolela to što je nesrećno zaljubljena u Milana Jankovića Čorbu.

foto: Printscreen

Nakon ovoga, počeo je "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" koji je najpre dodatno uzdrmao odnos Maje Marković i Alena Hadrovića.

Maja i Alen okončali su svoju vezu pre nekoliko dana, kada su Maji stigle stvari od njenog verenika Jovice Putinikovića, pa su samim tim bili tema za crnim stolom.

Kao prvo, nije smešno. Odmah da demantujem, ja stvari koje sam dobila nisam probala. Ja Alena nisam ostavila, nisam tako nikada rekla. Ja sam samo objasnila da želim da budem sama. Samo sam uvidela realnu sliku, jer, dok sam bila sa Alenom, mene je napolju neko voleo. To me je sve pogodilo, i osetila sam veliku grižu savesti. Rekla sam Alenu i Ivani. Alenu sam sve objasnila, jer sam svesna da ovo gleda i moja porodica, moji prijatelji, sve me je sada stiglo, i sve me je dotuklo. Ja jesam zaljubljena u Alena, ali moram da se kontrolišem ovde - rekla je Maja.

Ja u neku ruku razumem da su joj poljuljana osećanja i da je veliki pritisak na njoj. Bilo je i javnosti, ljudi su joj svašta pričali, zadrugari isto. Ja kapiram da joj je jako teško. Isto tako, ja sam njoj lako mogao da objasnim kako da se postavi za neke stvari, ali sada, neka sama donosi odluke, tako je i ovu donela. Isto sam rekao i malopre. Ali, posle ovoga, moraće i ona mene da razume. Imao sam devojku šest godina, ona mene nije ispoštovala kada nije želela da napravimo veći korak. Osećam se razočarano, i nisam očekivao to - rekao je Alen.

foto: Print Screen Youtube

Ono što je šokiralo mnoge jeste Majina izjava da se plaši Alena Hadrovića.

Pošto svi pričaju o ptičicama, ja imam ptičurine i rekli su mi da je Maja pričala sa Ivanom ili sa nekim, i čuje se glas tvoj kako si rekla da on nije kao Joca vrckast i ne vozi motore, ali ne znam kome si pričala jer je bio mrak! Drugo što si rekla čudi te da ovaj pije, a ovaj drugi nije pio a rekla je i kako ima mračan pogled - rekao je Kristijan.

Nakon Maje i Alena, na red za pretres stigli su Mina Vrbaški i Filip Car čiji je odnos tokom prethodnih sedam dana nekoliko puta bio prekinut i ponovo započet, a crv sumnje u Filipovu glavu ubacila je Mina kada je izjavila da i dalje voli Vladimira Tomovića.

foto: Printscreen

Ona je meni rekla šta je rekla Vladimiru i stalno mi nagoveštava da neke stvari ne radim, ali ja ne znam šta ona misli! Ja nju malo znam a ona je jako vešta u spletkama, lažima i igricama, najbolje je da sve pitate nju jer ja nisam siguran. Ja sam milion puta rekao, i razmatrao sam sve od početka i ne znam zašto mu se nije priklonila - rekao je Car.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.