Tužna sudbina Arkanove prve žene: Kad je saznala bolnu istinu samo se spakovala i otišla! (FOTO)
Foto: Facebook / Arkan

samo je skupila prnje...

Tužna sudbina Arkanove prve žene: Kad je saznala bolnu istinu samo se spakovala i otišla! (FOTO)

Željko Ražnatović Arkan je, pre venčanja sa Svetlanom Ražnatović, sa suprugom Natalijom Martinović bio u braku 13 godina
Objavljeno: 21:58h

Ovih dana ponovo se zakuvavaju stari, izgleda nepodmireni računi sa njegovom decom iz prethodnih brakova, koja Ceci, ako je suditi po izjavama, nisu oprostila što im je "preotela" oca od majke.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ipak jedno je sigurno - Natalija je žena koja mu je podarila mnogo sreće u životu. Sa Arkanom ima četvoro dece, Milenu, Nikolu, Vojina i Mašu. Inače, Arkan je imao i troje dece iz vanbračnih veza, koje je sve priznao. Uz sada već slavne potomke iz braka sa Cecom Ražnatović, Anastasiju i Veljka, ukupno devetoro.

Natalija je mnogo pružila Arkanu i pored dece. Malo je poznato da je ostala i bez brata, koji je poginuo ratujući zajedno sa Arkanom. Jedan Arkanov saborac je pričao kako je Natalija reagovala kada je čula za bratovljevu smrt:

- Njena ledena faca. Ona faca koju je napravila nakon Aletove smrti (brat Natalije Martinović, koji je poginuo ratujući sa Arkanom)… Mislim da ću je po toj faci pamtiti. Zombi. Pobelela, izgubila svoju jedru lepotu, zdrav pogled - govorio je Goran Gerovac, Arkanov saborac u emisiji "Ćirilica".

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.