Da li se Ana udala jer je trudna? Pogledajte šta ona kaže o tome! (FOTO)
Foto: Marina Lopičić

BEBA NA PUTU?

Da li se Ana udala jer je trudna? Pogledajte šta ona kaže o tome! (FOTO)

Pop pevačica Ana Nikolić maštala je o partneru s kojim će podeliti srećne životne trenutke, a želje su joj se ostvarile kada je otpočela vezu s muzičarem i producentom Stefanom Đurićem Rastom za koga se udala 28. jula
Objavljeno: 13:29h

Ubrzo nakon vesti o venčanju, mediji su objavili kako su Ana i njen izabranik na brzinu razmenili bračne zavete jer su saznali da očekuju prinovu. U nekim spekulacijama pominje se da je Ana u trećem mesecu trudnoće. Harizmatična pevačica oduvek je govorila da joj nije važna glamurozna svadbena ceremonija, već isključivo iskren odnos s partnerom i kako joj je najveća želja da postane majka.

foto: Marko Sovilj za Story

- Osećam da sam spremna za majčinstvo. Volela bih da se što pre ostvarim u toj ulozi i to mi je važnije od čina venčanja i same svadbe. Nikada sebe nisam zamišljala u venčanici, i mada ne mislim da taj čin nešto menja, smatram da je važno to učiniti iz ljubavi i onda kada si svestan s kim to želiš da uradiš. Kad doneseš takvu odluku, važno je da je to jednom, zauvek i da je ono pravo – pričala je Ana svojevremeno, objasnivši da joj je godinama karijera bila na prvom mestu.

Svega nekoliko sati posle tajnog venčanja ona je otputovala sa suprugom na hrvatsko primorje gde su imali ugovoren nastup, posle koga su nastavili u Split, pa su mnogi komentarisali da je par odlučio da što pre oseti čari medenog meseca u morskom ambijentu.

foto: Zorana Jevtić
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.