KONAČNO SE OGLASIO PRIJATELJ JOVANE MISICE! Ermina sve LAŽE, OVO je prava ISTINA o eksplicitnim snimcima!
Foto: Printscreen

ko bi rekao!

KONAČNO SE OGLASIO PRIJATELJ JOVANE MISICE! Ermina sve LAŽE, OVO je prava ISTINA o eksplicitnim snimcima!

Ermina Pašović rasplakala je cimerku Jovanu Ljubisavljević navodima da postoje eksplicitne fotografije na kojima je gola sa starijim muškarcem na krevetu, kao i da je mnoge njene tajne saznala od misicinog poznanika iz srednje škole, Milana Ilića sa kojim je gostovala u emisiji.

Objavljeno:

Ipak, misicin školski drug šokiran je tvrdnjama da poseduje Jovanine eksplicitne snimke, kao i da je ikada razgovarao sa Pašovićevom.

- Ermina Pašović me je stavila u izuzetno neprijatnu situaciju tvrdnjama da sam o Jovani rekao nešto što nikada ne bih izgovorio ni za jednu devojku. Nisam tako vaspitan i sramota me je što uopšte pričam o ovome. Bili smo u emisiji kada je Ermina izgovorila da je Jovana nemoralna i da će tek da otrkije šta sve krije. Tada sam rekao da Jovanu poznajem i da je poštena devojka o kojoj niko nema šta ružno da kaže. Nastavila je sa tvrdnjama da će tek da dokaže svima ko je Jovana, a ja se dalje nisam mešao. Usledile su priče o ekplicitnim fotografijama i ubeđivanje da je Jovana daleko od poštene devojke koja je imala samo jednog dečka - priča Milan koji se oštro ograđuje od Ermininih tvrdnji da je on započeo aferu o srpskoj misici.

foto: printscreen

- Sve što je Ermina izgovorila za stolom je laž. Ne znam odakle joj pravo da priča u moje ime, a kamoli da izgovara da sam devojku koju izuzetno poštujem nazvao ku*rvom. Neka prestane da je kinji jer Jovana to nije zaslužila. Ljubomora je čudna bolest, a tvrdim da bi sve devojke mogle da se ugledaju na Jovanu jer je oduvek bila devojka za primer - zaključio je Ilić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.