NEĆETE VEROVATI DA JE TO ON! Ovo je sin Milice Milše, pokušava da ga sakrije od javnosti a on je ISTI OTAC (FOTO)
Foto: youtubescreen

otkriveno!

NEĆETE VEROVATI DA JE TO ON! Ovo je sin Milice Milše, pokušava da ga sakrije od javnosti a on je ISTI OTAC (FOTO)

Pevačica slabo govori o svom privatnom životu...

Objavljeno: 22.11.2020. 17:46h
  • 21

Popularna glumica Milica Milša tokom uspešne karijere odigrala je mnogo zapaženih uloga, ali najvažnija joj je ona u privatnom životu – uloga majke.

Milica ima sina Antonija Isakovića kojeg je dobila još tokom studentskih dana, a kojeg retko pokazuje u javnosti. Isti je otac.

Milica se u početku sama brinula o svom sinu, a onda je u njen život došao dramaturg Žarko Jokanović, koji je njenog sina prihvatio kao svog.

- Bila sam na četvrtoj godini studija kada sam se porodila i prvih šest godina, odnosno dok Žarko nije postao deo naših života, bila sam mu i otac i majka. Bilo je mnogo i lepih i teških trenutaka, kao što to obično biva u životu, ali imala sam ogromnu pomoć svojih roditelja koji su u to vreme bili “prostirka” na koju sam mogla da sručim sav teret. Reći ću vam samo podatak da se Antonije rodio 9. aprila, a ja sam krajem maja sa diplomskom predstavom igrala u Ateljeu 212. To ne bih mogla da izvedem bez ogromne podrške majke i oca - ispričala je Milica pre nekoliko godina za domaće medije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žarko Jokanović (@zarjok)

Milica skoro nikada ne govori o bivšem partneru sa kojim ima dete, a u javnosti ističe da je njen životni saputnik Žarko pravi otac njenom sinu.

- Žarko i Antonije su pravi otac i sin, bolji od mnogih koji su biološki roditelji. Biologija za biologiju, ljubav za ljubav.

Bonus video:

(Espreso.rs/Blic.rs) 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media