POKOJNI MUSTAFA NADAREVIĆ BORIO SE SA RAKOM DO SAMOG KRAJA! Evo zašto je prestao da snima LUD, ZBUNJEN, NORMALAN
Foto: Dragana Udovičić

BORAC

POKOJNI MUSTAFA NADAREVIĆ BORIO SE SA RAKOM DO SAMOG KRAJA! Evo zašto je prestao da snima LUD, ZBUNJEN, NORMALAN

Mustafa Nadarević koji je umro danas u 77. godini u Srbiji je bio prepoznatljiv i po seriji "Lud zbunjen normalna", a u jednom intervjuu za "Dnevni avaz" otkrio zašto je prestao da snima tu seriju.

Objavljeno:

- Iskreno, prvi sam prestao da radim tu seriju jer više ne mogu. I mnogo je devet godina, čovek se umori. Dosadi kada ste stalno na setovima... Osim toga, u tih devet godina napravili smo 11 sezona i dosta je to - zaključio je tada Mustafa Nadarević.

Nadarević je tada svoje probleme sa srcem pripisao godinama, ali je otkrio kako ga oni ne sprečavaju u aktivnostima.

- Srećan sam što mogu da hodam, borim se da pobedim bolest, ne dam na sebe. Vodim se onom: "Mnogo je bolje raditi nego ne raditi" - rekao je on tada.

Mustafa Nadarević rođen je u Banja Luci 1943. godine, a najveći deo života proveo je u Zagrebu.

foto: Printscreen

Glumačku karijeru je započeo u Zagrebačkom pozorištu mladih, a 1969. godine postao je član Drame Hrvatskog narodnog pozorišta u Zagrebu.

Igrao je i u filmu "Otac na službenom putu" Emira Kusturice 1985. godine istakao se ulogom Zijaha. Zatim su usledili i drugi filmovi, među kojima je i film "Već viđeno" Gorana Markovića 1987. godine.

Publiku ispred malih ekrana oduševio je ulogom Izeta Fazlinovića u seriji "Lud, zbunjen normalan" koja je snimana od 2007. do 2016. godine.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.