DANAS JE NAJPOZNATIJA PEVAČICA I PRAVA JE SEKS BOMBA: Govori ARAPSKI i još tri jezika, a oprobala se i kao GLUMICA
Foto: Printscreen Instagram

SVE ŠTO NISTE ZNALI

DANAS JE NAJPOZNATIJA PEVAČICA I PRAVA JE SEKS BOMBA: Govori ARAPSKI i još tri jezika, a oprobala se i kao GLUMICA

Ovo niste znali o popularnoj pevačici.

Objavljeno:

Sanja Vučić je rođena i odrasla u Kruševcu, a danas je članica jedne od najpopularnijih ženskih sastava na našim prostorima, “Hurricane”.

Naime, jedan srpski preduzetnik 2017. godine došao je na ideju da oformi žensku muzičku grupu koja će snimati pesme namenjene stranom tržištu i tada je osnovan ovaj ženski trio.

U početku nisu snimale pesme na srpskom jeziku, ali čim su krenule veliki uspeh nije izostao, pa su došle i do Evrovizije.

Sanja se muzički obrazovala odmalena na odsecima solo pevanja, a zanimljivo je da su joj i roditelji pevači. Kao mala od njih je učila stare narodne pesme i sevdalinke. Pevala je u više bendova (džez, rege, etno), a sa horom je nastupala u mnogo zemalja. Muzički se usavršavala sa operskom divom Katarinom Jovanović.

Priznaje da ju je višak kilograma tokom odrastanja činio povučenijom devojčicom, ali je s godinama njeno samopouzdanje raslo. Pored muzike je apsolvent na arapskom jeziku i književnosti na Filološkom fakultetu u Beogradu. Pored srpskog jezika, govori i španski, italijanski, engleski i arapski jezik.

Vučićeva se 2017. godine okušala i u glumačkim vodama. U seriji Jelene Bajić „Psi laju vetar nosi“ glumila je lepu Romkinju, a partner joj je bio Marko Pavlović koji je tumačio lik Hranislava. I u ovoj ulozi se snašla, a u više navrata je istakla da joj je bilo pravo zadovoljstvo da se oproba u glumačkim vodama.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.