DOK JE SRBIJA U TRODNEVNOJ ŽALOSTI, KARIĆ NAPRAVIO "KORONA" ŽURKU! Policija upala u LOKAL i rasterala sve
Foto: Filip Plavčić

DERNEK

DOK JE SRBIJA U TRODNEVNOJ ŽALOSTI, KARIĆ NAPRAVIO "KORONA" ŽURKU! Policija upala u LOKAL i rasterala sve

Da bogati i slavni misle da su jači od zakona, dokazala je i najpoznatija i najmnogobrojnija porodica Karić, čiji pojedini članovi smatraju da epidemiološke mere u borbi protiv korone ne važe za njih!

Objavljeno:

Makar tako misli Simon de Karić, vlasnik restorana u centru grada koji je pre dve noći zatvoren zbog kršenja epidemioloških mera, ali i nepoštovanja dana žalosti.

Snimci koji su pre dve noći nastali u njegovom restoranu vrlo brzo su postali viralni, a na njima se, osim dernečenja gostiju, vidi i to da epidemiološke mere nisu poštovane, masku niko nije nosio, a gosti nisu održavali propisanu distancu.

Naime, Karić je gostima omogućio dernečenje uz iće, piće i glasnu muziku, sve dok komunalna policija i sanitarna inspekcija nisu upale u lokal i rasterale goste.

foto: Damir Dervišagić

Na sve to, sporna situacija se dogodila baš u danu kada je preminuo srpski patrijarh Irinej, koji je pre nekoliko godina venčao Simona sa bivšom suprugom Tamarom Nikolić.

Iako je Vlada Srbije proglasila trodnevnu žalost zbog smrti Njegove svetosti, Kariće to kao da nije zanimalo, a očigledno ni potreslo, pa se u njihovom lokalu pevalo uglas, ispijao se alkohol...

Nadležni su odmah ispraznili lokal, a Kariću napisali kaznu. Osim toga, pripadnici Policijske uprave Stari grad su mu, kako smo saznali, napisali i kaznu zbog nepoštovanja dana žalosti.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.