TAMARA OPLELA PO ESTRADI! Više se ne cene dobra muzika, glas, dobar triler, već nešto drugo!
Tamara Milutinović, Foto: printcreen

ESTRADA I RIJALITI

TAMARA OPLELA PO ESTRADI! Više se ne cene dobra muzika, glas, dobar triler, već nešto drugo!

Kod mene ima i igranja i pevanja, jer u ovom poslu je važan i scenski nastup

Objavljeno:

Tamara Milutinović se u poslednjem intervjuu osvrnula na veoma aktuelnu pojavu da rijaliti zvezde postaju pevači po napuštanju TV formata koji su ih proslavili.

Podsetimo, njena koleginica Andreana Čekić je neke od njih nazvala i prostitutkama, ali Tamara ističe da joj ta pojava ne smeta.

foto: Print Screen Youtube

- Ne smeta mi to, neka se svako snalazi kako zna i ume. Možda ta neka devojka želi da izađe iz tog posla, pa se, eto, uhvatila za pevanje. Meni je samo krivo što ćemo mi pevačice dobiti taj epitet - izjavila je ona za "Svet".

foto: Printscreen

Andreana nije sujetna, samo je rekla svoje mišljenje. Ne smatram da greši, naprotiv, znam šta je htela da kaže. Ali meni ne smetaju, te karijere ne traju - dodala je Milutinovićeva, uz isticanje da se danas u muzici više ceni nastup nego samo pevanje.

- Ja sam i u jednoj i u drugoj grupi. Kod mene ima i igranja i pevanja, jer u ovom poslu je važan i scenski nastup, ali slažem se sa tim. Više se ne cene dobra muzika, glas, dobar triler, već nešto drugo, ali okej, to nam stiže sa zapada.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.