DOSTA MU JE SVEGA! Nakon 25 godina života u Nemačkoj otkrio OGROMNE PROBLEME koje ima, JEZIVO!
Ćira, Foto: Printscreen youtube

MUKA STISLA OD SVEGA

DOSTA MU JE SVEGA! Nakon 25 godina života u Nemačkoj otkrio OGROMNE PROBLEME koje ima, JEZIVO!

Ćira, višak slobodnog vremena koristi za bavljenje poljoprivredom, ali i za druženje sa nekadašnjim kolegom iz grupe Ritam srca Jordanom Jocom Devićem

Objavljeno:

Dejan Ćirković, poznatiji kao Ćira, koji već 25 godina živi u Štutgartu otkrio je da je zbog korone život u Nemačkoj bukvalno stao i da jedva čeka da se vrati u Srbiju.

Kako ističe Ćira, višak slobodnog vremena koristi za bavljenje poljoprivredom, ali i za druženje sa nekadašnjim kolegom iz grupe "Ritam srca", Jordanom Jocom Devićem.

foto: Printscreen Youtube

- Ovih dana Joca i ja smo samo u studiju, situacija je takva da ništa ne radi, te smo primorani da okupimo ili kod kuće ili ovde - rekao je Ćira i dodao da mu nedostaju putovanja, kao i da jedva čeka da dođe u svoju rodnu zemlju.

foto: Printscreen youtube

Kada putujete, kao da ne postoji korona. Bio sam nedavno u Opatiji sa Sašom Popovićem i sve je funkcionisalo normalno. Ljudi su se čak i kupali, samo su maske na ulici podsetnik na pandemiju. Što se tiče Srbije, nije mi se desilo da za ovih 25 godina, koliko sam u Nemačkoj, ovoliko dugo ne dođem kući. Sve mi nedostaje, i Beograd i Aleksandrovac i Srbija. Ne mogu više da izdržim ovde - priznao je pevač.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Grandtv/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.