MILICA PAVLOVIĆ SE RASPADA OD TUGE I BOLA, IZGUBILA VELIKI OSLONAC U ŽIVOTU: Ogromna žalost u domu pevačice!
Foto: printscreen

TUGA!

MILICA PAVLOVIĆ SE RASPADA OD TUGE I BOLA, IZGUBILA VELIKI OSLONAC U ŽIVOTU: Ogromna žalost u domu pevačice!

Kako saznaje jedan portal pop zvezdi Milici Pavlović preminuo je deda Vladimir!

Objavljeno:

Popularna pevačica je stalno govorila da je on najvažniji muškarac u njenom životu s obzirom na to da je pored bake Rade, Vladimir brinuo o Milici još od trenutka kada se iz Švajcarske vratila u Srbiju, nakon razvoda roditelja.Kako se saznaje, deda popularne zvezde umro je pre dva dana, a unuka je bila uz njega sve vreme nadajući se da će mu biti bolje.

Milicu je ova životna nesreća užasno pogodila i već danima ne može da funkcioniše s obzirom na to da nikada nije želela ni da pomisli da će jednog dana doći trenutak da njenog dede nema.

foto: Printscreen

Ona je često u intervjuima govorila o svojim najmilijima.

– Baku i deku volim najviše na svetu, a mama i tata mi nikad nisu nedostajali. Oni su se razveli i ja ne mogu da im sudim zbog toga. Ja sam rođena u Švajcarskoj, ali sam posle njihovog razlaza kao mala došla u dom bake i deke, koji su me odgajili. Ovo nije tužna priča i ne želim ničije sažaljenje. Ko zna zašto je tako moralo biti, a ja ne osećam da sam uskraćena od bilo čega - rekla je pre nekoliko godina Milica.

Baka Rada i deda Vladimir trudili su se da joj pruže sve u životu.

– Najsrećniji period mog odrastanja bio je upravo taj sa njima na selu i nikada ga ne bih zamenila gradskim životom. Kada odrastate u maloj zajednici, prinuđeni ste da se naviknete na to da stalno pomažete drugima. Naučite se pravim životnim vrednostima – rekla je nedavno Pavlovićeva

Bonus video:

(Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.