Golupčići u Riju: Ovo je prvi poljubac Maje Ognjenović i Danila Ikodinovića u javnosti! (FOTO)
Foto: Dragan kadić

Kad dača ljubi

Golupčići u Riju: Ovo je prvi poljubac Maje Ognjenović i Danila Ikodinovića u javnosti! (FOTO)

Odbojkašica reprezentacije Srbije Maja Ognjenović posle odličnog starta našeg tima na Olimpijskim igrama, zajedno sa saigračicama izgubila je meč od Holanđanki, ali zahvaljujući svom partneru, bivšem vaterpolisti Danilu Ikodinoviću, lakše je podnela taj poraz
Objavljeno:

Kapiten ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Maja Ognjenović (32) i proslavljeni vaterpolista Danilo Ikodinović (39) uživaju u skladnoj vezi već tri godine.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ljubav su otpočeli nakon što su oboje raskrstili sa emocijama koje su imali prema bivšim partnerima, ona s košarkašem Milošem Teodosićem (29), a on s pop pevačicomNatašom Bekvalac (35). Od tada njih dvoje nastoje da svoju intimu čuvaju daleko od očiju javnosti.

Iako veze dva uspešna i ostvarena partnera retko opstaju, s Majom i Danilom nije tako. Zbog čega njihova ljubav traje bez nesuglasica, pokazali su i prošle nedelje, razneživši sve svoje navijače i obožavaoce.

foto: Dado Đilas

Kompletan tekst, kao i fotografije iz Rija, potražite u novom, 570. broju magazina Story, koji je u prodaji od petka, 19. avgusta.

(Espreso.co.rs / Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.