Ćao Zoki! Ćao Ari, Legija: Ceca progovorila o druženju sa Legijom i odnosima Arkana i Đinđića! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Instagram/ Ceca Ražnatović

ari i zoki su se slagali?

Ćao Zoki! Ćao Ari, Legija: Ceca progovorila o druženju sa Legijom i odnosima Arkana i Đinđića! (FOTO)

Svetlana Ražnatović nije krila da je njen pokojni muž, Željko Ražnatović Arkan, bio u dobrim odnosima sa opasnim momcima poput Mileta Lukovića i Milorada Ulemeka Legije. A evo šta se dešaval u kući Ražnatovića pre ubistva premijera Zorana Đinđića
Objavljeno: 09:20h

- A sa kim sam ja to trebala da ratujem, ne znam. Nisam čak ni sa žutom štampom bila u ratu. Onda su me pokupili i odveli u zatvor gde sam malo sedeći, malo ležeći, provela 121 dan. I dok sam ja robijala, skoro sve moje koleginice i kolege su me pljuvale po novinama. Hvala im. Mogli su nešto da ostave i za drugi put. Kakva vremena dolaze, imaće još prilike da se pokažu. Čima ja odem, eto njih opet - dodaje i nastavlja.

- Uglavnom, te 2003. godine, odoh ja u zatvor zbog sumnje da sam pomagala ubistvo Zorana Đinđića. Pa ljudi, da li ste vi normalni?! Pa Željko je bio dobar sa Đinđićem, znali su se! Kako si Ari, dobro sam Zoki, eto tako su oni razgovarali. Znači, ja nisam u životu mrava zgazila, a ne da učestvujem u takvim zaverama.

foto: Printscreen/Youtube/Svetlana Ceca Raznatovic

- Jeste, dolazili su i kum Legija, i zemunci, i ko je god stigao. Ko meni garantuje da su baš onih ostavljali oružje i bunkerisali ga po ovolikoj kući? Ko mi garantuje da ga nije doneo neko drugi. Recimo par službenih lica prilikom pretresa? Kome ja da verujem? - pisala je Ceca posle izlaska iz četvoromesečnog pritvora.

(Espreso.co.rs / Srbija Danas)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.