Ćao Zoki! Ćao Ari, Legija: Ceca progovorila o druženju sa Legijom i odnosima Arkana i Đinđića! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Instagram/ Ceca Ražnatović

ari i zoki su se slagali?

Ćao Zoki! Ćao Ari, Legija: Ceca progovorila o druženju sa Legijom i odnosima Arkana i Đinđića! (FOTO)

Svetlana Ražnatović nije krila da je njen pokojni muž, Željko Ražnatović Arkan, bio u dobrim odnosima sa opasnim momcima poput Mileta Lukovića i Milorada Ulemeka Legije. A evo šta se dešaval u kući Ražnatovića pre ubistva premijera Zorana Đinđića
Objavljeno: 09:20h

Podsetimo, Legija robija za učestvovanje u organizaciji ubistva Đinđića 2003. godine, dok je Mile Luković Kum, koji je bio osumnjičen za saučesništvo u tom ubistvu, ubila policija u Meljaku.

foto: Profimedia

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Usledila je policijska akcija "Sablja", a Ceca je tada u zatvoru provela 121 dan, kada je u njenoj kući na Dedinju prilikom pretresa policija pronašla veliku količinu oružja.

foto: Printscreen/ Instagram/ Ceca Ražnatović

- Ovo ću reći samo jednom, pa neka tužioci, sudije i ostali dušmani pažljivo prate svaku reč... Sedela sam jednog strašnog dana 2003. godine u svojoj vili u Ulici Ljutice Bogdana sa sestrom i poslugom, ne sećam se je li tu bio moj advokat Rajko Danilović ili nije (ako se on seća neka kaže), a za to vreme je policija vršila pretres. Šta su tražili, ne znam. Znam samo da su popisali 88 komada oružja, heklera, škorpiona, revolvera, pištolja... Kažu, da je to bilo dovoljno za više meseci ratovanja - priča Ceca i nastavlja.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.