VENDI ANALIZIRALA MAJU MARINKOVIĆ: Maskokradica nezadovoljna sobom! Beli Potok kopira Ivanjicu,ko su ovi LJUDI?
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

skandalozno!

VENDI ANALIZIRALA MAJU MARINKOVIĆ: Maskokradica nezadovoljna sobom! Beli Potok kopira Ivanjicu,ko su ovi LJUDI?

Iako nisam zagovornik Darvinove teorije, pojava maskokradica me je navela da razmišljam da je majmun nastao od čoveka!

Objavljeno:
Ermin Biberović
foto: preenscreen

Multimedijalna ličnost, žena širokog spektra i neverovatnih izjava - Vesna Vukelić Vendi, odlučila je otkrije svoj sud o osobama koje promene lični opis plastičnim operacijama.

Čovek je sastavljen od tri komponente: TELO,DUH,DUŠA! Znači, oni imaju telo, druga dva fale ili su na zakržljalom nivou. I takvi neshvataju da su prazni, nego se uvek ispoljavaju spolja, tipa: ja imam više, kupio sam ovo što drugi nisu, imam više od okoline, uvek nalaze razlog da se takmiče sa okolinom po spoljašnosti, po onome što nije živeo, sa onim što će da satruli, čak ulažu i na svoj izgled toliko da dobijamo onu SUMNJIVU MLADOST!

I sada se pojavila,evoluirala, nova vrsta izašla iz takvih. Izašla iz ove druge vrste koja je LICE! Bez znači ličnosti. I taj mutant treći, zove se ČOVEK-MASKA. Upravo tu vidimo KONTRAEVOLUCIJU! Da je ČOVEK POSTAO MAJMUN. Ko su ti ljudi? To su kao što rekoh, ovi iz druge kategorije,iskliznuli na to mesto. Oni su sada apsolutno nezadovoljni sa svim šta su. I odlučuju da menjaju identitet. Sami sebe više ne mogu da podnesu, gade se sami sebe! Apsolutno se nezadovoljni sobom.

Takođe, popularna pevačica i voditeljka Vendi, prekomentarisala je i Maju Marinković, koja je nedavno promenila svoj lični opis plastičnim operacijama. Vendi je dala genijalnu analizu!

Sada imamo MASKOKRADICE!

foto: Printscreen

Marinkovićeva kopira Aninu masku.

Maja ukrala masku od Ane. Maskokradica Maja kod plastičnog hirurga,legitimno je očigledno prekopirala masku koju na ramenima nosi Ana Korać. Iako se komentariše u narodu da je Ana Korać ukrala masku Soraji i ona stavila na svoj vrat. A Soraja od druge, ova pojava KRAĐE GLAVA!

foto: Printscreen

Ona je čovek - ništa. Nema ni svoje lice.Ono što je jedino imala. Sada ima NIŠTA I MASKU koju je kupila kod hirurga. Upravo to gledamo na TV-u.

Takvi će kupiti i knjige Ive Andrića i Meše Selimovića i ostalih, iščupaće sadržaj teksta a ostaviće samo korice knjige. Za takvog su važne korice.

Sledi poslednja kategorije - MUTIRANA, izvede..to je zadnji stadijum nezadovoljstva sobom.

Otiđu i kupe masku kod plastičara, a traži još kopiju tuđe maske!

Ne mogu ovi prvi sa maskom više slobodno ni da šetaju svoju masku. Krade se dizajn. Eto šta je tragedija današnjice. Na miru ne mogu da nose maske, taman neka pomisli: Dobro je! Niko nema moju masku koju sam kupila kod PLASTIČNOG HIRURGA! Kad tamo odmah Beli potok. Kopira Ivanjicu. Jadan čiča Draža.

Ovde se zapravo vidi kako čovek postaje majmun! I kao takav, samo-izmajmunisan može i sme da se umeša u narod!

Bonus video:

(Espreso.co.rs/E.B)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.