U DVA DANA IZGUBILA SUPRUGA I NAJBOLJEG PRIJATELJA! Pevačica kroz JECAJE otkrila kroz kakav PAKAO PROLAZI
Foto: youtubescreen

pretužno!

U DVA DANA IZGUBILA SUPRUGA I NAJBOLJEG PRIJATELJA! Pevačica kroz JECAJE otkrila kroz kakav PAKAO PROLAZI

Danas je na Novom bežanijskom groblju održan četrdesetodnevni pomen legendarnom pevaču narodne muzike Bori Drljači.

Objavljeno: 15:27h

Na pevačevom grobu jutros nešto pre 11 časova okupili su se njegovi sinovi Vladimir i Matija, članovi familije, kao i pevačice Lepa Lukić i Milena Plavišić, koje su mu bile bliske prijateljice. Sve je iznenadilo to što se nije pojavio Borin veliki prijatelj i kolega Era Ojdanić, koji je otkazao svoj dolazak iz, za sada, nepoznatih razloga.

foto: Foto: Emilija Jovanovic

Milena Plavšić, koja je inače bila Borina najbolja prijateljica, govorila je za Pink.rs nakon pomena, kako o pokojnom pevaču, tako i o svom suprugu Dušku, koji je preminuo samo jedan dan posle Drljače.

foto: Sonja Spasić

- Danas je 40 dana otkako nas je Bora napustio. Bio je najveća legenda narodne mizike, dobar čovek, narodski čovek, kji je svakog poštovao, koji je pevao iskreno iz srca i pokušavao da stigne svuda gde su ga tražili. Nije imao nijednu mrlju iza sebe, što se tiče njegovog posla i njega kao čoveka. Danas sam ovde došla teška srca, pogotovu što je mom suprugu sutra 40 dana. Bili smo kućni prijatelji, svi smo se družili. Nisam mogla pre 40 dana prisustvovati. Danas sam došla. Tužno je to sve, svi ćemo jednog dana. Ne daj bože nikome da ode od teške bolesti od kakve su otišli Bora i moj suprug Duško. Strašno... Zvali su me sa televizija da pričamo o njegovom životu, o njemu kao čoveku, a meni su tog momenta javuili da mi je suprug preminuo. Oni su se stalno čuli, razmenjivali iskustva oko bolesti. Mnogo mi je teško. Kako se tako čovek odjednom razboli... Moj život se odvija na relaciji stan - Centralno groblje. Svaki dan idem suprugu na groblje. Slagali smo se u svemu, moj suprug je otišao za tri i po meseca. Razboleo se, saznao za bolest i otišao... Šta da vam kažem, ne znam - rekla je Milena za Pink.rs kroz suze i jecaje.

Inače, Mileni je suprug Duško bio sve na svetu, budući da njih dvoje nisu imali dece.

U nastavku pogledajte detaljnije:

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.