Arkanov najstariji sin se oglasio po prvi put: Ispljuvao oca, oduvao Cecu! Neću tu krv! Treba mi samo...
Foto: Printscreen/ Instagram/ Komandant Arkan

progovorio

Arkanov najstariji sin se oglasio po prvi put: Ispljuvao oca, oduvao Cecu! Neću tu krv! Treba mi samo...

Mihajlo Ražnatović, najstariji sin ubijenog Željka Ražnatovića Arkana, po prvi put se javno oglasio i otkrio šta želi od svoje maćehe, a šta ne. Kao i u kavim je odnosima sa Veljkom, Anastasijom, Mihajlom..
Objavljeno: 10:38h

Godinama se polemiše kako je najveći deo imovine Željka Ražnatovića Arkana dobila Ceca, zbog čega je Vojin Ražnatović mesecima blatio njeno ime po medijima. Mihajlo je takođe tvrdio da je oštećen po tom pitanju, ali da ne želi ništa što je njegov otac stekao kriminalnim radnjama.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Oštećen sam što se tiče raspodele imovine nakon smrti moga oca, ali mi nimalo nije žao toga. Neću da budem vlasnik imovine koja je stečena nečijom krvlju. Moj otac u narodu poznatiji kao Arkan je bio komandant SDG, a bavio se i kriminalom, da se ne lažemo. Ali on je moj otac i ja to cenim; kakav god bio, ipak mi je otac. Samo nikad nisam niti ću poštovati ono čime se on bavio, a to je taj kriminal! Od Cece ne želim ni novac, a ponajmanje tu imovinu. Samo želim da prava istina izađe na videlo – kaže Mihajlo.

Arkanova deca su raštrkana svuda po celom svetu. A zbog svađe oko nasledstva nisu u dobrim odnosima, jedva da se poznaju posle toliko godina, ali Mihajlo se ipak čuje s nekima od njih.

- Od moje braće i sestara u kontaktu sam sa Sofijom koja živi u Belgiji. Znam da je, kao i mene, ne zanima nasledstvo oca. Takođe, sa Milenom i Mašom se često čujem telefonom, dok se s Anđelom nisam dugo čuo, ali znam da Ceca ima veliki uticaj na nju! S braćom Vojinom i Nikolom nisam ni u kakvom kontaktu. Mene Vojin ne zanima dok sam živ! Neka priča šta hoće, neka radi šta hoće, on je za mene samo vazduh. S bratom Nikolom ću da stupim u kontakt iako me je njegov brat blizanac duboko uvredio – kaže Mihajlo.

(Espreso.co.rs / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.