NADA OTKRIVA: ZBOG GOCE BOŽINOVSKE JU JE MALTRETIRALA MAFIJA! Ljuba Aličić BESAN na PEVAČICU!
Foto: youtubescreen

pa zar koleginicu?

NADA OTKRIVA: ZBOG GOCE BOŽINOVSKE JU JE MALTRETIRALA MAFIJA! Ljuba Aličić BESAN na PEVAČICU!

Folk pevačica Nada Topčagić ponovo je ukrala šou kod Ognjena Amidžića urnebesnim anegdotama i komičnim pričama, kojima je cele večeri gotovo vodila glavnu reč.

Objavljeno:

U emisiji "Amidži šou" Nada je ušla u sukob sa pevačem Ljubom Aličićem kada ih je voditelj pitao da mu prepričaju neku neprijatnu situaciju sa privatnih veselja na kojima su nastupali, te je među njima došlo do neslaganja, koje je u prvim momentima stvorilo tenziju.

Nada je otkrila kako su se ona i harmonikaš Mirko Kodić zbog njene koleginice Goce Božinovske našli u nebranom grožđu na jednom privatnom veselju.

foto: printscfreen

- Ja sam došla iz Tivta, Goca Božinovska je kasnila, ja sam došla da je izvadim, bila je tu neka mafija. Leskovac, šuma, crkva... Stižemo ti mi, Goca stiže tek za pet, šest sati. Mirko Kodić i ja smo nagrabusili. Taj gazda, mafija teška, mi kaže: "Na sto", ja na sto. Ostavili su mene sa Mirkom, Goca je uzela unapred pare i otišla, tj. nije se ni pojavila, a mene je ostavila da me mafija maltretira. To je bilo takvo maltretiranje i razvlačenje. U omči smo Kodić i ja, ja da pomognem i ostanem tu u katastrofi. Gazda nam kaže da idemo za njim i mi idemo oko njive, šljive, kuće ... - ispričala je Nada bez imalo ustezanja kompromitujući Božinovsku, a tu se umešao i Ljuba, koji je negodovao.

foto: Printscreen

- Nada priča gluposti. Nije tako bilo. Koji Kodić, sačuvaj me bože. Ma on čovek i ne svira kako treba. Nada neće da priča kako je stvarno bilo. Neće da kaže koliko sam je puta vadio iz raznih situacija - rekao je pevač, ali je Nada dodala:

- Ma, ćuti, bre, ti, šta to pričaš. Ti mene spasavao, čuj njega. Ljubo, reci lepo da smo oboje sto puta bežali sa veselja kad nas poteraju motkama i svim i svačim.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Republika.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.