Poznato TAČNO VREME i mesto SAHRANE glumca Ivana Bekjareva!
Foto: Printscreen/ RTS

Uz odobrenje porodice, počivaće na ovom mestu!

Poznato TAČNO VREME i mesto SAHRANE glumca Ivana Bekjareva!

Glumac Ivan Bekjarev, koji je preminuo u ponedeljak u 74. godini od posledica koronavirusa, biće sahranjen u subotu, u 15 časova, u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

Objavljeno:

Uz odobrenje porodice, Skupština grada Beograda prihvatila je zahtev Udruženja umetnika da se glumac sahrani u zasebnu aleju jer iza njega stoje velika glumačka dela.

Zbog epidemiološke situacije, komemoracija glumcu biće održana kada se steknu uslovi, jer za sada nisu dozvoljeni veliki skupovi u zatvorenom prostoru.

Podsetimo, Ivan Bekjarev rođen je u Beogradu 6. aprila 1946. godine gde je završio Šestu beogradsku gimnaziju, a zatim i Fakultet dramskih umetnosti. Snimio je više od 50 filmova.

Prvu veliku ulogu ostvario je 1967. godine u filmu "Bokseri idu u raj". Odigrao je veliki broj uloga u TV dramama i popularnim serijama kao što su "Banjica", "Otpisani", "Bolji život", "Srećni ljudi" i mnoge druge.

Odigrao je više od 150 uloga u pozorištu, od čega oko 60 u Jugoslovenskom dramskom pozorištu. Poslednju ulogu ostvario je u filmu "Bilo jednom u Srbiji" reditelja Petra Ristovskog.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.