KOMBINACIJA POZNATE MAME DOK ŠETA ĆERKU TRESE REGION! Didi J šokirala sve PROVOKATIVNIM izdanjem, ZADNJICA HOT!
Foto: youtubescreen

OVAKO SE IZLAZI U ŠETNJU?!

KOMBINACIJA POZNATE MAME DOK ŠETA ĆERKU TRESE REGION! Didi J šokirala sve PROVOKATIVNIM izdanjem, ZADNJICA HOT!

Pevačica Dijana Janković, poznata i pod umetničkim imenom Didi Džej, porodila se letos, početkom jula, ali je brzo povratila devojačku liniju i vratila se poslovnim obavezama.

Objavljeno:

Ekipa "Paparaco lova" bila joj je za petama pre nekoliko dana, nakon što je gostovala u jednoj emisiji na TV Pink, posle čega je po nju luksuznim poršeom došao lični vozač, koji ju je odvezao do njene kuće na Vračaru.

foto: Promo

S obzirom na to da su tog dana temperature bile iznad proseka za ovo doba godine, novopečena mama rešila je da vreme iskoristi na najbolji način i svoju naslednicu, kojoj je dala ime Dajana, izvede na svež vazduh.

foto: youtubescrreen

To ne bi bilo ništa čudno da u popodnevnu šetnju ulicama Vračara nije krenula u pomalo provokativnoj odevnoj kombinaciji u kojoj usred dana ne biste mogli da sretnete nijednu majku osim Dijane koja se, ipak, drugačije oblači, s obzirom na to ga se bavi šoubiznisom.

foto: youtubescreen

Tako je u gurala kolica u efektnim lateks pantalonama, seksi bodiju i vrtoglavim potpeticama u kojima je jedva hodala, posebno kada je naišla na nizbrdicu.

Podsetimo, pre nekoliko dana je Didi J zaintrigirala javnost izjavivši da je u planu duet sa popularnom reperkom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.