NADA NIKADA ŽEŠĆE NAPALA SUZANU MANČIĆ: Matora je slikala si*e pod stare dane, a sad joj nešto smeta!
Foto: youtubescreen

RAT KOLEGINICA!

NADA NIKADA ŽEŠĆE NAPALA SUZANU MANČIĆ: Matora je slikala si*e pod stare dane, a sad joj nešto smeta!

Nada Topčagić se pre više od 30 godina fotografisala sa Suzanom Mančić na Crnogorskom primorju, i to u toplesu. Fotografiju je pre nekoliko dana objavila na svom Instagram profilu, a kako kaže, ni slutila nije da će izazvati toliko interesovanje javnosti.

Objavljeno:
foto: instagramscreen

Iako ima znatno više pozitivnih komentara, ima i onih koji u tome ne vide ništa lepo. Zorica Marković je izjavila da Nadu treba da bude sramota i da je strašno što „pokazuje sise pod stare dane“, a Nada joj je ovako odgovorila:

- Zorica nije normalna ako je to izjavila. Stvarno ne mogu da verujem da je to rekla. Pa nisam ja sad pokazala si*e, nego pre skoro 40 godina. Tada sam bila mlada i lepa i imala sam šta da pokažem - kaže Nada Topčagić.

foto: Printscreen

Pevačica je gostovala u emisiji „Amidži šou“, u kojoj je uz nju trebalo da u studiju bude i Suzana Mančić. Međutim, ona je u poslednji čas javila da ne može da stigne jer je navodno zaglavljena u Bosni, a auto joj se pokvario.

foto: printscreen

- Mnogo me je razočarala. Ako nije došla zbog mene i ako mi zamera to što sam objavila fotografiju, onda je trebalo da mi to kaže. Mada, ne znam zašto bi joj smetalo, kada je na toj fotografiji prelepa i prezgodna, bukvalno izgleda kao Barbika. Slikala se gola za „Plejboj“ kad je već bila matora i to joj je OK, a ovo nije. Ne razumem - pita se Nada i dodaje:

- Meni je tog dana kada je bio „Amidži šou“ umrla kuma Dragana, od korone. Bile smo mnogo vezane i sutra je njena sahrana. Ceo dan sam preplakala, ali nisam pozvala Ognjena da mu otkažem gostovanje - rekla je Nada.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.