OGLASIO SE VANBRAČNI SIN STEVE ŽIGONA, SA PRIČOM KOJA TERA SUZE NA OČI! Šokantna tajna koju niste znali!
Stevo Žigon, Foto: Printscreen youtube

ISPOVEST

OGLASIO SE VANBRAČNI SIN STEVE ŽIGONA, SA PRIČOM KOJA TERA SUZE NA OČI! Šokantna tajna koju niste znali!

Odlučio je da se oglasi i da ispriča svoju priču kako je on doživeo odrastanje i svog poznatog oca

Objavljeno:

Proslavljeni glumac Stevo Žigon, koji je preminuo 2005. godine, pre 48 godina dobio je vanbračnog sina Vida o kom se nije ništa znalo. Međutim, odlučio je da se oglasi i da ispriča svoju priču kako je on doživeo odrastanje i svog poznatog oca.

foto: Printscreen

Vid Žigon, koji živi u Sloveniji, svoju ispovest objavio je putem jedne Fejsbuk stranice, a priča je mnogima naterala suze na oči.

- Godine 1971. Stevo Žigon je došao u Ljubljanu, gde je u ljubljanskoj drami režirao Pigmaliona. Elzu Dulitl glumila je moja majka Meta Vranič, tada veoma mlada, lepa i talentovana glumica. Moglo bi se reći, da sam se nehotice dogodio kao proizvod jedne kratke romanse, između velikog glumca i moje majke, koja se odlučila za mene uprkos situaciji, u kojoj je bilo očigledno, da će se moj otac vratiti kući u Beograd, gde je imao već familiju. Ja sam to saznao, kada sam imao 15 godina, ali nisam hteo da ga potražim, iako je i on znao za mene, prvenstveno zbog toga jer sam imao očuha, koji me posvojio još kao dete, a i zbog toga jer nisam znao kako će reagovati njegova familija - počeo je svoju ispovest vanbračni sin čuvenog glumca.

foto: Printscreen/Instagram/ ljubisasmokisamardzic

- Kad sam sabrao dovoljno snage da ga konačno upoznam bilo mi je 28 godina. Odmah sam otišao u Beograd, gde su me divno primili, iako nijedan od članova porodice osim Steve nije znao da uopšte postojim. Narednih pet godina, od 2000. do 2005. godine, kad je preminuo, dolazio sam k njemu u Beograd i to su bili izvanredni trenuci, koji se ne mogu zaboraviti. Jedan dan pre njegove smrti on me zvao u Ljubljanu i pitao me da li mogu da mu oprostim što nije hteo da me pronađe, i kad sam mu kazao da ga volim izgledalo je kao da je to jedino što još treba da zna pre nego nas ostavi. Još uvek sam u bliskom kontaktu sa njegovom ćerkom Ivanom Žigon, koja je bila i kod mene u Ljubljani. Inače se od detinjstva bavim poezijom, zato sam napisao pesmu o svom ocu Stevi Žigonu, koja je originalno napisana na srpskom jeziku. Uključena je u moju treću knjigu Metamorfoze (koja je baš zbog toga bilingvalna, moje pesme je prevela poznata pesnikinja i moja velika prijateljica Ana Ristović), koja je zapravo čitava posvećena mome ocu. Sada mi je 48 godina i imam tri sina, koji su svi veoma talentovani za umetnost. Živim blizu Ljubljane u Sloveniji - poručio je Vid Žigon.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.