PROPADA U ZATVORU I PSIHIČKI I FIZIČKI: Rasta u lošem zdravstvenom stanju,smršao 10 KG I STALNO JE NA LEKOVIMA!
Foto: Prinscreen

teško podnosi!

PROPADA U ZATVORU I PSIHIČKI I FIZIČKI: Rasta u lošem zdravstvenom stanju,smršao 10 KG I STALNO JE NA LEKOVIMA!

Stefan Đurić Rasta uhapšen je početkom oktobra u Beogradu.

Objavljeno:

Otkako mu je produžen Stefan Đurić Rasta je u veoma lošem psihičkom stanju zbog toga što dane provode u zatvoru.

Reper i bivši muž Ane Nikolić smršao je desetak kilograma jer odbija da jede i pije, a lekovi za smirenje su, navodno, obavezna stvar bez koje ne može da spava.

Njemu najviše nedostaje ćerkica i u strahu je da ga ni narednog meseca neće pustiti da se brani sa slobode.

foto: Aleksandar Stojanović

- On se nije navikao na takve uslove, stres je to za njega. Uvek je živeo kao kralj. Najveća uteha mu je deovjka Dragana koja je sve vreme uz njega i ne da mu da padne. Ioak, lomi ga to što Ana navodno neće da dovede ćerkicu Taru kod njega u posete. Prijatelji se plašeda će mu trebati mnogo vremena da se psihički oporavi od svega. Posle sledi i nanogica, kojom će imati ograničeno kretanje i kada bude došao taj momenat da bude kod kuće. On nije hteo da prizna odakle mu marihuana koja mu je pronađena i zato će kaznu izdržavati u stanu - navodi izvor Skandala.

Podsetimo, Stefan Đurić Rasta uhapšen je početkom oktobra u Beogradu. Kod repera je, kako se navodilo, pronađeno nekoliko kesica marihuane u samom centru grada, a ubrzo zatim naložen je i pretres njegovog stana na Vračaru, gde je policija navodno pronašla veću količinu droge. Više javno tužilaštvo ubrzo se oglasilo i saopštilo da je osumnjičenom određeno zadržavanje do 48 sati. Sa njim, bio je i još jedan mladić, koji je navodno posedovao veću količinu kokaina.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Scandal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.