PRE MILICE JE ONA BILA NJEGOVA VELIKA LJUBAV! Sećate li se prve žene Željka Mitrovića?!Plenila je lepotom a sada...
Foto: Damir Dervišagić

FOTO!

PRE MILICE JE ONA BILA NJEGOVA VELIKA LJUBAV! Sećate li se prve žene Željka Mitrovića?!Plenila je lepotom a sada...

Sonja Mitrović Hani bila je izetno zapažena i popularna devedesetih godina, kada je otpevala nekoliko velikih hitova, među kojima su "Otkini, bejbe", "Kocka šećera" i "Džip". Iako je izgradila pevačku karijeru, povukla se sa scene i danas se retko pojavljuje u javnosti.

Objavljeno:

Sonja je bila u braku sa vlasnikom televizije "Pink", Željkom Mitrovićem, sa kojim ima dvoje dece, ćerku Sandru i sina Aleksandra. Ona je danas u odličnim odnosima sa svojim bivšim suprugom, ali i sa njegovom drugom ženom Milicom sa kojom Željko ima dve ćerke, Kristinu i Andreu.

- Dok sam pevala, nikada nisam odlazila na turneje koje su trajale po mesec dana i trudila sam se da u svakom trenutku budem posvećena deci i da od kuće ne odsustvujem duže od tri dana. Istina, u odgajanju svojih mališana imala sam nesebičnu pomoć Željkove i moje porodice, koje su bile i uvek su tu kada je potrebno. Podrška porodice jeste nešto najosnovnije i oduvek sam mrzela izraz samohrana majka - govorila je Sandra Mitrović Hani o karijeri i braku za domaće medije.

foto: Nemanja Nikolić

Sonja se danas bavi produkcijom i aranžiranjem i sarađuje sa poznatim pevačima.

Hani se u prošloj sezoni "Zvezda Granda" pojavljivala kao desna ruka pevačice Ane Bekute, a rad u studiju joj, kako je u par navrata istakla, jako prija.

Na poznatoj Instagram stranci pojavila se njena fotografija, a evo kako izgleda sada:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.